HCL.HR

Najavljen Escape Dead Island

nebel 02.07.2014.   •   3 komentara


Dead Island franšiza ove će jeseni biti proširena još jednom igrom, ovoga puta fokusiranom na psihološku priču i bježanje od zombija bez direktne borbe s njima.

Dead Island je očito jedan od onih serijala koje izdavač Deep Silver namjerava iskoristiti kako god zna i umije – sve dok za njegove zombije postoji dovoljna zainteresiranost. Nakon jednog spin-offa, najavljenog nastavka i „ZOMBA“ igre, najavljen je i Escape Dead Island. Riječ je o avanturi nešto drugačijeg pristupa preživljavanju, utoliko što se protiv zombija ovdje nećemo direktno boriti, već ćemo ih uz manju dozu stealtha morati izbjegavati.

Izbjegavanju inače neće pomoći ludilo koje postupno preuzima glavnog lika. On se po svemu sudeći našao na otočju Banoi nakon događaja originalnog Dead Islanda, kako bi zajedno s ostatkom svoje ekipe doznao što se ondje dogodilo. No stvari brzo izmaknu kontroli, a protagonistu se počnu pričinjavati različite stvari i on počinje gubiti pamćenje.

Escape Dead Island razvija švedski studio Fatshark, zaslužan za Lead and Gold, Bionic Commando: Rearmed 2 i dr. Igra je planirana za PC i stare PS3 te X360 konzole, a izlazi negdje tijekom ove jeseni po cijeni od 40 eura.

Komentari (3)

  • ZhuleCRO

    02.07.2014 - 13:09

    ovo nikako ne izgleda da vrijedi izdvojit 40 eura 😛

    • DjokaBA

      @ZhuleCRO, 02.07.2014 - 16:31

      ovo ne lici ni na sta..

  • OzzMeeN

    02.07.2014 - 19:08

    ziva propast….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?