HCL.HR

Najavljena je nova Sam & Max avantura, za VR

Zoran Žalac 28.08.2020.   •   2 komentara


Detektivski duo koji se proslavio devedesetih godina vraća se u još jednoj avanturi, ovoga puta rađenoj za virtualnu stvarnost.

Sjećate li se Sama & Maxa, detektivskog para koji je još od 1993. rješavao ozbiljne slučajeve i zbijao neozbiljne šale? Pas i zec porijeklo imaju još u stripovskom svijetu, no posebnu slavu stekli su kod ljubitelja point and click avantura. U ovom stoljeću imali su nekoliko igara pod režijom Telltale Gamesa, ali su se zadnjih deset godina povukli u zasluženu mirovinu.

Ipak, pojavio se slučaj koji je slavnim detektivima uhvatio pozornost pa su za 2021. najavili svoj povratak u igri zvanoj Sam & Max: This Time It’s Virtual. Kako se sugerira u samom nazivu, bit će to avantura u virtualnoj stvarnosti, za VR uređaje. Ne znamo još koje točno.

U ovoj igri Sam & Max igrača će regrutirati u svoju Freelance policiju. Dobra je vijest da je za projekt angažiran Steve Purcell, sam tvorac ovih legendarnih likova. Isto je tako dobro čuti da će Sam & Max zvučati baš kao što su zvučali i prije jer će im glasove ponovno posuditi glumci David Nowlin i Dave Boat.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sallaD

    28.08.2020 - 12:24

    napokon neka dobra vijest, velik sam fan sam i max nadam se da poslije VR se vrate na adventure igre tipa hit the road i telltalea

    • gunnerst

      @sallaD, 30.08.2020 - 13:26

      Takoder bas mi fale i sitin ih sve svako par miseci
      Bas bi mi dobro legla nova

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?