HCL.HR

Nova Amnesia ima nove metode otvaranja vrata

Zoran Žalac 24.12.2022.   •   2 komentara


Zaključana vrata u horor avanturi Amnesia: The Bunker više se neće otvarati samo pomoću ključa, nego i alternativnim metodama.

U slučaju da ste se tek sad probudili, nedavno je najavljeno novo poglavlje iz horor serijala Amnesia. Developeri iz Frictional Gamesa u Amnesia: The Bunker obećavaju nelinearan sustav prolaženja kroz naslovni bunker, a sad su nam demonstrirali kako će to izgledati.

Naime, u ovoj igri nećemo imati klasični scenarij da zaključana vrata otvaramo pronalaskom odgovarajućeg ključa. Umjesto toga, neka će se vrata moći otvoriti tako da propucate lokot, a neka tako da bacite eksploziv pod bure baruta. Kako su meci i eksploziv potrošna roba, ponekad će jedna od takvih opcija biti plan B, odnosno alternativna ruta.

U bilo kojem slučaju, kako je ovo horor igra, glasno rješavanje prepreke imat će svoju posljedicu utoliko što pucanj ili eksplozija privlače protivnika koji vas proganja – i kojega ne možete ubiti.

Komentari (2)

  • sparrowpunk

    24.12.2022 - 12:25

    Ova metoda je trebala postojati u RE ili SH ali shvaćam da bi onda rješavati zagonetke bilo nepotrebno. Puno sam se puta i sam zapitao, kada bih zapeo kod nekih vrata, zašto jednostavno nema neki alternativni način za otvaranje istih.

    • Juventino

      @sparrowpunk, 24.12.2022 - 15:32

      Zato što bi u tom slucaju RE trajao 40 minuta a ne 6 sati, dok nađeš sve kljuceve i simbole ode ti vrijeme

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?