HCL.HR

Nova video recenzija – Star Wars The Old Republic

Igor Belan 04.05.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Fanovi gladni Star Wars igre MMO žanra došli su na svoje, no opravdava li ovaj MMORPG svojom kvalitetom veličinu Lucasovog brenda? Otkrivamo što mi mislimo.

Koliko god neki MMORPG bio masivan i dugotrajan, realnost je da vam ne treba vam četiri mjeseca da ga recenzirate. Ni nama nije trebalo toliko dugo. Iako zapravo “kasnimo” s ovom recenzijom otprilike toliko, stvar je u tome da smo se pri izlasku SWTOR-a još uvijek oporavljali od masivnog server faila koji nam se desio u studenom prošle godine. Stoga za recenziju ovog MMO-a tada jednostavno nije bilo vremena. No čvrsto smo odlučili da ovu igru nećemo preskočiti pa smo prije nekih mjesec dana našem čestom vanjskom suradniku Filipu Mamiću dali zadatak koji je objeručke prihvatio.

Nakon mjesec dana igranja, pisanja, snimanja i montiranja videa video recenzija je gotova, a glavno pitanje na koje kroz recenziju možete izvući odgovor je: Opravdava li ovaj MMORPG svojom kvalitetom veličinu Lucasovog brenda? Saznajte klikom na link ispod i ne ustručavajte se ostaviti nam svoje komentare.

VIDEO RECENZIJA: Star Wars The Old Republic

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?