HCL.HR

Pokrenut Netmobil.hr, novi auto portal u Net.hr obitelji

Igor Belan 26.04.2012.   •   4 komentara   •   Tehnologija


Šesti tematski portal iz Net.hr obitelji zaživio je prije dva dana, a obećava nas svakodnevno informirati o uzbudljivom svijetu automobilske industrije.

Znamo da naša publika preferira virtualne automobile, na kraju krajeva – besplatni su! Ali nema ništa loše ni u pravim, stvarnim autima. Osim naravno štetnih plinova koje ispuštaju… i sve skuplje cijene goriva. Ok, sad smo već zastranili u totalno druga razmišljanja. Pišemo ovo zapravo da vas informiramo o novom portalu na hrvatskom internet prostoru. Naši prijatelji iz Net.hr-a pokrenuli su svoj šesti tematski portal uz već postojeće Danas.hr, Sportski.net, Magazin.hr, Hot.hr i Webcafe.hr. Riječ je o portalu naziva Netmobil.hr, a evo kako ga službeno opisuju:

“Šesti tematski portal iz Net.hr obitelji osmišljen je kao središnje mjesto za informiranje o uzbudljivom svijetu automobilske industrije, objektima naših maštanja, svjedočanstvima tehnoloških dostignuća, ali i praktičnih savjeta, raznih zanimljivosti (nećemo se libiti bizarnog!) iz svijeta automoto sporta, zabave i prateće industrije. Treba napomenuti, siluete vrhunskih automobila neće biti jedine oku privlačne obline koje ćete gledati na ovim stranicama.”

Stoga ako volite automobile i siluete košarkaških lopti i naranča (na to su mislili, naravno), evo novog domaćeg portala kojeg bi mogli staviti u bookmarkse.

Komentari (4)

  • Ja Sam

    26.04.2012 - 09:14

    Kakve ovo ima veze s gamingom?

    • Lord of Destruction

      @Ja Sam, 26.04.2012 - 09:30

      pa mora HCL netko sponzorirat. ili da svaki clan prilikom registracije na portal/forum uplacuje odredjeni iznos?

    • Ementaler

      @Ja Sam, 26.04.2012 - 09:30

      Pa nije objavljeno u gamerskoj kategoriji. U kategoriji Software & Hardware objavljujemo vijesti o novim internet projektima, gadgetima, softveru i hardveru – ne uvijek vezanom uz gaming 😉

    • Ementaler

      @Ja Sam, 26.04.2012 - 09:37

      Uf, eto ideje! 🙂 Ali ne, nema ovo veze s nikakvim sponzorstvima il' novcima, il' što god vam trenutno pada na pamet – čisto informacija o novom webu na hrvatskom internetu koji bi mogao i nekim našim posjetiteljima biti zanimljiv.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?