HCL.HR

Prvi World of Tanks kup na hrvatskom ESL-u!

Igor Belan 05.02.2012.   •   8 komentara   •   Esport


World of Tanks pridružio se rastućoj listi igara koje vrtimo na domaćem ESL-u, a stiglo je vrijeme i za prvi kup koji kreće za tjedan dana. Prijavite se!

I dok mi s HCL portala čekamo da nam se momci iz Wargaming.net-a jave u vezi intervjua fokusiranog na njihovu novu igru World of Warplanes, naša ESL ekipa konačno je MMO hit World of Tanks uključila u ponudu igara u kojima se možete natjecati. Otvoreni su tako hrvatski WoT ladderi u raznim kombinacijama (medium i heavy tenkovi, 1on1, 3on3 i 7on7), a danas su službeno otvorene i prijave za prvi World of Tanks kup.

Jednostavno nazvan World of Tanks Opening Cup održati će se u nedjelju, 12. veljače u 7on7 formatu, a ponuditi će igračima priliku da osvoje vrijedne nagrade u obliku WoT golda.

Uz poziv da se prijavite na kup, pozivamo sve zainteresirane da se prijave i na naše laddere. Jer što više ekipa ili pojedinaca pokaže interes za ovu igru to će više kupova biti organizirano. Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na prvom kupu, kao i na sada otvorenim WoT ladderima, otkrijte putem linkova ispod.

ESL: World of Tanks Opening Cup – info i prijave ESL: World of Tanks na ESL-u – info o igri i hrvatskim ESL ladderima

Komentari (8)

  • Jaime Lannister

    05.02.2012 - 15:17

    kada sam ušao u tenk u red orchestra 2 , shvatio sam da je ovo za klince i da su prave borbe tenkovima u red orchestri

    • Frenkibos

      @Jaime Lannister, 21.01.2013 - 16:30

      Bok Mohawk !
      Izvini što se sada javljam tako kasno. Ta igra nije za klince nego za nekog ko ima živce da igra igru. Vidim da ti izgleda da nemaš strpljenja u igri.

  • Infidel72

    05.02.2012 - 21:02

    Jedna od igara koje je napravljena samo zato da ti popije sto vise zivaca ………….

    • kuky90

      @Infidel72, 06.02.2012 - 08:41

      upravo tako…pogotovo kad ti se granata odbije od tenka a znaš da si ga gađao u najtanji oklop…ja sam na to jednostavno ludovao, sva sreća pa sam prestao igrati jer je igra stvorena za mužnju love 😉

    • Frenkibos

      @Infidel72, 21.01.2013 - 16:34

      S Poštovanjem kuky90 !
      Izgleda da ti nemaš živaca za tu igru i da si jako nestrpljiv. Dali ti je jasno da je igra rata najviše strpljenja i živaca u igri. Kako ti treba lova? Tu ti ne treba ti nikakva lova. Dali ti je jasno? Bolje da dođeš igrati u klan i da treniraš živce za igranje igru WOT.

  • Black op

    06.02.2012 - 09:08

    E to bas kuky.A najgore od svega je friendly fire,neko mene upuca,ja njega upucam,i sve tako dok se ne pobijemo,i ja njega ubijek i moj tim mene ubija umjesto neprijatelja,i plus pored toga account mi bude suspendovan za 1 dan.

    • Frenkibos

      @Black op, 21.01.2013 - 16:39

      Bok Black op !
      Sigurno si mu nešto prosto rekao i neko te je prijavio . Zato si dobio 1 dan zabrane za igranje. To ti je bilo to. Moj prijatelj iz klana ubije suborca i nije dobio zabranu igranja igru. Kako to objašnjavaš?

  • Apocalypse4987

    06.02.2012 - 12:11

    war is hell!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?