HCL.HR

Službeno najavljen Deus Ex: The Fall

ToxarE 05.06.2013.   •   12 komentara


Deus: Ex The Fall ipak nije veliki nasljednik Human Revolutiona za HD konzole i PC kakvom smo se nadali. Riječ je o iOS igri. I to poprilično obećavajućoj iOS igri.

Jučer smo pisali o iznimno kratkom teaser traileru, za nešto zvano Deus Ex: The Fall, a već danas znamo o čemu se radi. I ne – ne radi se o velikom nasljedniku Human Revolutiona za HD konzole i PC. Ne, ne.

Deus Ex: The Fall upravo je službeno otkriven kao iPhone i iPad ekskluziva, a radi se o akcijskom RPG-u koji prema prvom videu i screenshotima djeluje kao Human Revolution, samo s touch kontrolama te novim glavnim likom – augmentiranim bivšim članom britanskog SAS-a pod imenom Ben Saxon. Naravno i priča je potpuno nova, a radi se o nastavku događaja iz romana Deus Ex: Icarus Effect koji je inače prednastavak Human Revolutiona.

“Razvojni tim je odradio nevjerojatan posao stvorivši novu priču i kontrole za intuitivno igranje putem touchscreena, dok su pritom ostali vjerni smjernicama Deus Ex univerzuma.”, izjavio je Jean-François Dugas iz Eidos Montreala te objasnio kako igrači mogu očekivati istraživanje, akciju, hakiranje, stealth, izbore i posljedice, tj. “puno Deus Ex iskustvo”.

Igru razvija Square Enixova mobile divizija u Europi, a radi to u suradnji s timom zaslužnim za Human Revolution i N-Fusionom. Točan datum izlaska nije poznat, ali rečeno je da će igra izaći “uskoro”, što kod iOS igara stvarno i znači “uskoro”, a cijena će joj iznositi 6.99 američkih dolara.

Komentari (12)

  • Boozer

    05.06.2013 - 17:39

    joj a bas se nadao nastavku za pc Deus Ex hr mi je jedna od najdrazih igra

  • picipolivadi

    05.06.2013 - 17:42

    ma jem …. ja njih mobitel pa bas su lame

  • BsTyLer

    05.06.2013 - 17:43

    Oni bi para na brzinu pošto su u gubitku ..neče ići ,zašto ali zašto ?ko je ovo od gamera tražio treba mu trisku zalipit? ljut sam ko paprika .

    • brko1

      @BsTyLer, 05.06.2013 - 18:26

      +1

    • AnonDogi

      @BsTyLer, 05.06.2013 - 18:58

      Smiri se. Ovo ne znači da neće biti nastavan za Deus Ex: Human Revolution. Ovo je jednostavno nesto novo za ljude koji igraju na iOSu. Ne kontam zašto se pjeniš. Ako nećeš igrati, ne moraš. Ponavljam: Ovo ne znači da neće napraviti nastavak dostojan Deus Ex: Human Revolutionu za PC i možda next-gen konzole.

    • BsTyLer

      @BsTyLer, 06.06.2013 - 08:32

      Čekao sam novu PC igru ili bar najavu,trailer bilo šta i zato sam ljut,ovo je glupost totalna.(a pošto imam i4 ispratizirat ču ovu igru iz inata)

  • Apocalypse4987

    05.06.2013 - 18:08

    pogrešno ste napisali "fail" 🙂

  • exarkun

    05.06.2013 - 18:45

    jao kakva krafna, od teasera se nadam nekom nastavku, ajde i ekspanzija bi prosla..ali ovo, kanta hladne vode. iOS…ptuj!

  • drazensi

    05.06.2013 - 21:44

    s jedne strane su u pravu..
    smartphone trziste je trziste koje se trenutno najvise siri u svijetu..
    vjerujem da ce izaci i za android, jer ako zele zaraditi vise, naravno da ce ga staviti i na android koji je kao platforma najbrze rastuca, te sumnjam da ce biti ekskluzivno samo za ios..
    ako ce biti ona i je malo glupo jer android u danasnje vrijeme sisa ios, a ta situacija ce se u buducnosti jos vise izraziti, osim ako ios ne dozivi kompletno preustrojavanje..
    populacija koja kupuje smartphone je uglavnom tinejdzerska (kupuju doduse roditelji) kako bi se hvalili s skupocjenim stvarima i naravno igrali igre jer za nista drugo njima i ne sluzi smartphone..
    ne blatim pri tome ios korisnike, isti su i android korisnici, mada kod njih zapravo ima vise entuzijasta i modera posto je ios takav kakav je, nepristupacan..
    s druge strane uzasna odluka za igrace koji su se nadali da bi vec sad mogao biti predstavljen punokrvni nasljednik human revolutiona kojeg i ja zarko iscekujem..

    • buby8992

      @drazensi, 05.06.2013 - 23:32

      Mobilno tržište ne ostvaruje ni približno zaradu kao AAA tržište. Kada si vidio zadnji puta da je neka mobilna igra ostvarila neki veći uspjeh? Ja osim Angry Birdsa i Plants vs Zombies ne znam nijednu igru koja je uspjela ostvariti neki veći uspjeh.

    • MaliMicek

      @drazensi, 06.06.2013 - 16:07

      Kad si neupućen, naravno da ne znaš.

  • drazensi

    06.06.2013 - 11:59

    nisam rekao sto se igara tice da zaraduje kao aaa trziste niti je to ikako moguce posto su igre stostruko jeftinije :)..
    gdje si to procitao u mojem postu? 🙂
    nego je ta platforma najbrze rastuca i siri se, vidjeli smo mnoge igre koje su pocele izlaziti za mobilne platforme i zele se popularizirati jer vide proizvodaci da se pocinje sve vise i vise igrati na mobilnim platformama..
    nije jos to uzelo maha, no sigurno hoce, cim se svijet sve vise puni smartphone-ima, vise ce se i igrati..
    vec sad je tesko pronaci neki mobitel na trzistu koji nebi isao pod smartphone..
    stoga te platforme imao ogroman potencijal i jedino su mjesto na kojem veliki proizvodaci nisu jos poceli musti pare..
    cista logika 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?