HCL.HR

Evo i toga: od sad se mogu povezati računi za Steam i PlayStation

Zoran Žalac 06.10.2022.   •   1 komentara


PC verzija igre Spider-Man Remastered u novom je ažuriranju dobila mogućnost spajanja korisničkih računa Steama i PlayStation Networka.

Sony je danas napravio prvi korak u privlačenju PC igrača prema svom PlayStation Networku (PSN-u). Naime, Spider-Man Remastered je dobio novi update nakon kojega se u glavnom izborniku PC verzije pojavila opcija “Connect to PSN“.

Račun za PSN nije potreban za igranje igre na PC-ju – to jest, prijava je opcionalna. No, ako se igrač na PC-ju prijavi u igru sa korisničkim računom za PlayStation Network, dobit će nagradu u obliku gratis kostima, dodatnog gadgeta i dva bonus skill pointa. Pri tome treba naglasiti da na PSN računu ne morate imati kupljen Marvel’s Spider-Man – dovoljno je samo da imate korisnički račun za PlayStation Network.

Trenutno od povezivanja korisničkih računa za Steam/Epic i PSN nema neke druge koristi od spomenutih in-game bonusa. Međutim, ovo jasno pokazuje Sonyjevu namjeru da PC igrače registrira u svoj “ekosustav” kako bi ih obavještavali o svojim igrama – na PlayStation konzolama. A jednoga dana to možda otvori i neke druge mogućnosti, poput dijeljenja snimljenih pozicija između PlayStation i PC verzija igara, odnosno sinkroniziranje achievementa/trofeja između igara na različitim platformama.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • GTA222

    06.10.2022 - 20:03

    Odem na link koji igra kaže al stranica ne radi 🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?