HCL.HR

The Long Dark ima romantično-post-apokaliptični svijet

ToxarE 16.07.2014.   •   3 komentara


Hinterland Studios demonstrirao je post-apokaliptični svijet svoje survival avanture The Long Dark koju krase iznenađujuće smirujući i gotovo romantični prizori.

Prošlogodišnja Kickstarter uspješnica The Long Dark ima prvi službeni trailer, a zajedno s njim i datum ulaska u Steam Early Accesss program. Podsjetimo se, riječ je o survival avanturi razvojnog tima Hinterland u kojoj preživljavamo u hladnom svijetu pogođenom geomagnetskom katastrofom.

A sudeći po traileru, ima neke romantike u njemu, barem kroz kontrastne prizore sunca i snijegom okovanih prostranstava. Osim romantike, na okolišu se „čitaju“ informacije koje pomažu u preživljavanju. Primjerice, kako se vjetar pojačava, ili snijeg počinje obilnije padati, igrač može naslutiti da stiže oluja pa da mu je pametno potražiti skrovište.

The Long Dark već je neko vrijeme u zatvorenom beta testiranju, a od rujna ove godine bit će dostupan svima kroz Steam Early Access. Developer se odlučio na takav potez jer želi širu publiku za testiranje sandbox mehanike, uočavanje i popravljanje bugova te u krajnjem slučaju razumijevanje kakve opcije i sadržaje zajednica želi vidjeti u njihovoj igri.

Komentari (3)

  • Adam Jensen

    16.07.2014 - 14:43

    Najs

  • ernadone

    16.07.2014 - 20:15

    Izgleda mnogo zastarjelo, no, možda gameplay izvuče bolji dio… nikada se ne zna.

  • goldfinger

    17.07.2014 - 15:34

    Zanimljivo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?