HCL.HR

The Talos Principle na ozbiljnom popustu uz besplatan DLC

Igor Belan 02.04.2015.   •   2 komentara


Croteam je unio dašak Serious Sama u The Talos Principle kroz potpuno besplatni DLC, a sama igra je na popustu od 50 posto još par dana.

Evo prilike da jeftinije ugrabite igru kojoj smo ozbiljno razmišljali dati Zlatnog Dabra za najbolju igru prošle godine. Riječ je naravno o The Talos Principleu iz domaćeg razvojnog studija Croteam, a osim što je igra trenutno na popustu od 50% na Steamu, objavljen je i vrlo ozbiljan te trenutno nadasve besplatan ‘Serious DLC’ koji ubacuje u igru dašak atmosfere iz Serious Sama.

Ako ga instalirate, umjesto mirnog i božanstvenog glasa Elohima, čut ćete dubok i hrapav glas Serious Sama, zajedno sa sarkastičnim komentarima i upadicama koje će sigurno promijeniti atmosferu igre iz temelja. Osim toga, model androida s kojim u igri upravljate dobit će novi i “ozbiljniji” izgled, kao što vidite po slici uz vijest. Serious DLC je besplatan za postojeće i buduće vlasnike The Talos Principlea koji igru nabave do 07.04., a nakon tog perioda ovaj dodatak će vas koštati malo manje od 3 eura.

Da jasnije uvidite koliko je 50% na The Talos Principle u ovom trenutku odlična ponuda, spomenut ćemo samo da se igra trenutno nalazi na drugom mjestu top sellersa na Steamu, odmah ispod GTA 5.

Ako dosad niste čuli za The Talos Principle, ošamarite se dvaput (svaki put u drugi obraz, molim) i kliknite nas play ispod da pogledate jedan od naših video komentara. Ili još bolje, pogledajte ih sve na jednom mjestu uz kompletnu recenziju gdje smo igru nagradili vrlo visokom ocjenom.

Komentari (2)

  • Krulle55

    02.04.2015 - 20:14

    Jel ima kakvih novosti kad ce doc na ps4?

  • Corvodin

    03.04.2015 - 18:57

    Kupljeno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?