HCL.HR

Kultni Undertale ove jeseni dolazi na Nintendo Switch

Pero Mlinar 14.08.2018.   •   2 komentara


RPG naslov u kojem nije potrebno ubiti nikoga svoju verziju za Nintendo Switch dobit će uskoro, već u devetom mjesecu ove godine.

Undertale je jedan od onih od naslova koji je usprkos niskom budžetu uspio izaći iz podzemlja te se afirmirati među širom populacijom igrača. Topla i simpatična priča o junaku koji padom u provaliju završi u svijetu (uglavnom) prijateljskih čudovišta tražila je više igranja kako bi se vidjeli svi mogući ishodi.

Od devetog mjeseca ove godine vlasnici Nintendo Switcha imat će na raspolaganju još jedan način da odigraju ovaj nekonvencionalan RPG koji se uvelike poigrava odrednicama žanra.

Undertale će na Nintendovu konzolu stići u tri izdanja. Uz standardnu digitalnu i fizičku, fanovi će moći kupiti kolekcionarsko izdanje koje uz igru sadrži dva diska s preko sto pjesama koje se moglo čuti u svijetu Undertalea, ilustriranu priču na 24 stranice, knjižicu s ilustracijama i zlatni lančić u obliku srca s glazbenom kutijom.

Fizičke verzije igre bit će dobavljive ekskluzivno na stranicama Fargamera, a moguće ih je prednaručiti već i sad – cijena standardne verzije je 29 američkih dolara, dok je ona kolekcionarske 69 dolara.

 

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • HAWKMOON

    14.08.2018 - 16:10

    Jedan od jacih indie kanditata

  • Lancero

    03.03.2019 - 16:04

    Takode,u nintendo switch izdanju ima novi boss i jos par detalja kojih nema u pc verziji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?