HCL.HR

Zombiji napadaju Breach & Clear: DEADline

Stjepan Fikter 30.07.2014.   •   1 komentara


Taktička strategija Breach And Clear koja je prvobitno izašla za mobilne platforme pa tek za PC, dobiva nastavak koji prvo stiže na osobna računala, a neprijatelji su ovaj put hodajući mrtvaci.

Prošlogodišnja taktička strategija koja je debitirala na mobilnim platformama, dobiva nastavak za čiju je izradu i ovaj put zadužen Mighty Rabbit Studios na čijem je čelu Robert Bowling, bivši kreativni strateg Call of Dutya.

Breach & Clear: DEADline glasi naziv nastavka koji će predstaviti novi Command Mode koji bi nam trebao omogućiti veću kontrolu u odigravanju scenarija te omogućiti više dubine u taktičkom aspektu. To omogućuje potpunu kontrolu svakog člana skupine kojima će se moći podizati leveli te ih opremati s novim vještinama i predmetima.

Radnja igre odvijat će se u gradu Harbor City unutar kojeg ćemo voditi specijalne postrojbe i eliminirati zombije, a naći će se tu i pokoji sporedni zadatak za obaviti. Igru ćete moći zaigrati već ove jeseni putem Early Access programa po cijeni od 19.99 dolara, ali još uvijek nije otkriveno kada će finalna verzija stići na tržište.

Komentari (1)

  • laibach2

    31.07.2014 - 05:29

    Kako je pocelo sve ce igre biti Early Access . Pokupe pare, a nikad da zavrse igru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?