HCL.HR

Lansirana je nova platforma za gledanje igara – Popdog

Zoran Žalac 21.04.2020.   •   5 komentara


S obzirom da je nekima teško zapamtiti na kojoj se platformi koji streamer nalazi, rješenje se nudi u obliku centralnog mjesta zvanog Popdog.

Pratite li različite streamere i influencere onda znate da su oni danas ugovorima ekskluzivno vezani uz različite platforme. Ninja i Shroud su na Mixeru. DrDisrespect i Pokimane su na Twitchu. Nameće se pitanje – tko će to sve zapamtiti? Zar nije dovoljno što moram pamtiti u kojoj su mi ladici gaće, a u kojoj čarape?

Ako vas to plaši i imate taj problem u životu, onda se vaše rješenje zove Popdog. To je platforma koja je upravo lansirana, a omogućuje da na jednom mjestu pratite sve streamere, komentatore, influencere i šaljivdžije s platformi kao što su YouTube, Mixer i Twitch. U budućnosti bi trebalo biti podržano još više platformi.

Prijenose uživo i ostale sadržaje na Popdogu možete gledati bez odlaženja s te stranice, a ako pišete komentare možete to obaviti direktno na Popdogu i on će to prenijeti na druge platforme kao da ste stvarno tamo.

Platforma je lansirana u beta verziji, a tvorci Popdoga ističu kako će ona evoluirati tijekom vremena pa su tako u planu dodatne esport funkcionalnosti. Buduće nadogradnje također će ovisiti o povratnim informacijama i željama samih korisnika.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • MightyAloy

    21.04.2020 - 13:45

    Ja pročitao poopdog. 😂

  • Kralj Budala

    21.04.2020 - 15:27

    Pih! Šest pari gaća, šest čarapa i jedna ladica. Kada si slažem navedenu robu, ja čarape umotam u gaće i oložim. Ujutro uzmem jednim potezom oba artikla i dan može početi. Lifehack #3.
    P. S. Nedjeljom ne idem nigdje tako da mi ne trebaju ni gaće ni čarape!

    • Sick Individual

      @Kralj Budala, 21.04.2020 - 16:09

      Paint me impressed 👌

    • MaliMicek

      @Kralj Budala, 22.04.2020 - 17:01

      Ali….ja ne nosim gaće.

    • CroZbunjola

      @MaliMicek, 22.04.2020 - 21:17

      I ti to dobro znaš Bobo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?