HCL.HR

2001: A Space Oddysey

• 58 Odgovora
  • 9321 Hitova
*

pilip

• 1598
2001: A Space Oddysey
« : 31. Siječanj, 2011., 18:44 »
DUR HUR

Ovamo s postovima. :wildboy:
« Zadnja izmjena: 01. Veljača, 2011., 17:45 Pilip »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: 2001: Space Oddysey
« Odgovori #1 : 31. Siječanj, 2011., 18:51 »
OPREZ: TEKST!!111
http://popcorn.hr/kolumne/view/64/

Preporuka.
Jedno viđenje Odiseje.

Edit, ajte pročitajte prije rendom postanja. Mislim, ak vas zanima i to. Ako ništa, više će te cijenit film.
Alternativno; DERP DERP HAJP HAJP HIPSTERI.  :tired:

Edit2:
Eh, i onaj neki mega fleš filmić/objašnjenje;
http://www.kubrick2001.com/

Skrinplej;
http://www.visual-memory.co.uk/amk/doc/0057.html
« Zadnja izmjena: 31. Siječanj, 2011., 18:58 Facaa »

« Odgovori #2 : 31. Siječanj, 2011., 18:59 »
Ae. Procitat to. Nema smisla raspravljat inace. :hiha2:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #3 : 31. Siječanj, 2011., 19:00 »
Nisam tako mislio. :wildboy:

« Odgovori #4 : 31. Siječanj, 2011., 19:02 »
Nisam bio sarkastican.
Procitao tu kolumnu davno. Rula.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #5 : 31. Siječanj, 2011., 23:52 »
film je dosadan. gledao sam ga prije godinu dana i nisam lajkao. ok, super, simbolika, misterioznost, ljubav, isus, biblija. nezzz, ima svemir al nema aliene i pucanje.

jedino što ću mu priznat je to da izgleda jednako dobro kao prije 40 godina kad je nastao.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #6 : 01. Veljača, 2011., 00:04 »
 :D

« Odgovori #7 : 01. Veljača, 2011., 08:51 »
Ja sam umro od dosade dok sam gledao film  :chair:

« Odgovori #8 : 01. Veljača, 2011., 10:06 »
ova mmo ekipa me nervira. jako.  :wildboy:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #9 : 01. Veljača, 2011., 12:53 »
ova mmo ekipa me nervira. jako.  :wildboy:

+1 :(

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #10 : 01. Veljača, 2011., 16:14 »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #11 : 01. Veljača, 2011., 16:25 »
Idea: Crowdfund a mission to put a monolith on the moon
http://www.ironicsans.com/2011/01/idea_crowdfund_a_mission_to_pu.html

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
Odg: 2001: A Space Oddysey
« Odgovori #12 : 01. Veljača, 2011., 20:09 »
Znao sam da će osvanut topic nakon što je bila na telki neki dan pa dođoh provjerit.

Uglavnom, počeo gledat taman od onog dijela kad im Hal čita s usana i gledao do kraja. Ne znam, mislim da dosadniji (drugu polovicu/kraj) film nisam u životu vidio. Ono je toliko jebeno dosadno da sam mislio da mi se telka pokvarila kod "intermission" crnine.....podešavao brajtnes i jebao bogu mater. Mislim, godinama sam čitao "2001 je remek djelo" hajp pa nisam ni očekivao previše. Pola filma je napravljeno u '60 WinAMP vizualizatoru, radnja je najsporija koju sam ikad vidio, cijeli film izgleda kao spot za neku psihodeličnu stvar iz 90-ih (što me podsjeća).

I ne, neću čitat ogromnu kolumnu da bi "shvatio" film jer vjerujem da je genijalan. Čitao sam brdo objašnjenja po netu i priča je stvarno vrhunska, ne sumnjam da je knjiga užitak za čitat također. Istraživanje je vrhunsko (tj. točnost s nekakvih znanstvenih aspekata). Efekti i fotografija su zakon. Priča je zakon. Ideja je zakon. Film kao takav je govno jebote. Točno sam znao da će Facaa i noob (jel on dolazi tu još btw?) svršavat na ovo jer eto....2001 je vrhunac filmske umjetnosti kurac palac.

5 minuta crnine je lik stavio u film. Ne mogu vjerovat da nisam prebacio na Doktora s Beverly Hillsa nakon toga. Možete započeti disanje mog ukusa, poz lol.
« Zadnja izmjena: 01. Veljača, 2011., 20:10 Damir158 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #13 : 01. Veljača, 2011., 20:18 »
1. Ako se putuje brzinom svjetlosti, vrijeme za putnika staje. Zato što se fizika brani od prekoračenja najveće moguće brzine u svemiru. Ako je već prekoračena, lik se trebao pomlađivati, a ne ostariti. (Pretpostavljam da je ono mješanje boja i ružičastih govana predstavljalo neku izvanrednu brzinu) EDIT BY ĐIBER FACA: SVE PRIJE NAVEDENO VRIJEDI ZA VANJSKOG PROMATRAČA JER TO SE NE PRETPOSTAVLJA

2. Monolit. Impresionirao je gorile, OK. Natjerao ih da evoluiraju, da budu savršeniji, kao šta su i rubovi monolita bili savršeno otkinuti. Tada su spoznali da sakaju kurac pa je ovaj uzeo kost, sve pet, jači si i bolji od drugih. Ali zašto se isti monolit koristi kroz cijeli film i cijelu evoluciju?

Mislim, nema smisla. Crni kvadar se pojavi. Evolucija. Majmune kužim, kvadar nikad u životu vidjeli, nit nešto tako savršeno. Zašto su điberi iz više manje suvremenog doba bili toliko impresionirani time? A pogotovo zašto se ovaj điber na kraju htio ustati iz mrtvih da dotakne CRNI KVADAR? Što on predstavlja?

3. Koga to je toliko briga za smrdljive ljude i njihovu evoluciju? Tko je u svemiru taj... NETKO... tko nas promatra... i spašava i pomaže nam...crnim kvadrima... To mi sve smrdi po nekom BOGU I VJERI i takvim sranjima. Jeli jupiter bog? Jeli glavni homo sapiens spoznao boga? Zašto onda opet mora dotaknuti jebeni KVADAR?  :tired:

4. Film je spor. Ono demonično vrištanje mi je išlo na živce, još crni ekran stave 5 minuta i tu psihodeličnu galamu. Koji kurac.

Želim knjigu pročitat.
Možda pokrenem neko sranje. O_o :>

edit: sjebao sam sandy vagina pa dižem post:

Znao sam da će osvanut topic nakon što je bila na telki neki dan pa dođoh provjerit.

Uglavnom, počeo gledat taman od onog dijela kad im Hal čita s usana i gledao do kraja. Ne znam, mislim da dosadniji (drugu polovicu/kraj) film nisam u životu vidio. Ono je toliko jebeno dosadno da sam mislio da mi se telka pokvarila kod "intermission" crnine.....podešavao brajtnes i jebao bogu mater. Mislim, godinama sam čitao "2001 je remek djelo" hajp pa nisam ni očekivao previše. Pola filma je napravljeno u '60 WinAMP vizualizatoru, radnja je najsporija koju sam ikad vidio, cijeli film izgleda kao spot za neku psihodeličnu stvar iz 90-ih (što me podsjeća).

I ne, neću čitat ogromnu kolumnu da bi "shvatio" film jer vjerujem da je genijalan. Čitao sam brdo objašnjenja po netu i priča je stvarno vrhunska, ne sumnjam da je knjiga užitak za čitat također. Istraživanje je vrhunsko (tj. točnost s nekakvih znanstvenih aspekata). Efekti i fotografija su zakon. Priča je zakon. Ideja je zakon. Film kao takav je govno jebote. Točno sam znao da će Facaa i noob (jel on dolazi tu još btw?) svršavat na ovo jer eto....2001 je vrhunac filmske umjetnosti kurac palac.

5 minuta crnine je lik stavio u film. Ne mogu vjerovat da nisam prebacio na Doktora s Beverly Hillsa nakon toga. Možete započeti disanje mog ukusa, poz lol.

« Zadnja izmjena: 01. Veljača, 2011., 20:21 Dragster »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #14 : 01. Veljača, 2011., 20:27 »
Točno sam znao da će Facaa i noob (jel on dolazi tu još btw?) svršavat na ovo jer eto....2001 je vrhunac filmske umjetnosti kurac palac.

Nebud jebeni kripl. Di sam spermu prosuo jebemu?
A i ono, analfabet si filmski pa ni ne zaslužuješ disanje ukusa. lol. Pozz.
« Zadnja izmjena: 01. Veljača, 2011., 20:31 Facaa »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9