Pričaš gluposti, sve ima smisla, samo je zbrzano
Daenerys je zbog svoje zelje za prestoljem postala upravo ono sto je htjela iskorijeniti - tiraniju u svijetu, tiranin koji bi pokorio citav svijet te ga spalio do temelja, ubijajući tisuće nevinih
Jon je uradio ono što je trebalo, kao častan čovjek i "sin" Neda Starka, slomio je kotač i spasio Westeros od još jednog tiranina, čast iznad ljubavi
Scena je bila odlično odglumljena i režirana, samo je falio taj emotional punch, pošto bi to trebao biti najvažniji događaj u cijeloj seriji
Zmaj je spalio prestolje zato što su to inteligentija stvorenja od ljudi što je Tyrion rekao u nekoliko navrata, i shvatio je da je prestolje upravo ono što je dovelo do pada i eventualne smrti njegove majke
Vijeće je malo nategnuto, ali svi su bili u pat poziciji, da su ubili Jona, opa evo opet rata, i mislim da nikome nije do toga nakon svega što se dogodilo od početka serije
Bran je jedini logični izbor za kralja, osoba lišena emocija koja ne može donositi subjektivne odluke te će odlučiti samo ono što je u svačijem interesu
Jedini retardirani moment je kako su svi lako prihvatili nezavisnost Sjevera
Jon se mogao vratiti, ali opet i sam je rekao da je jedino sretan na Sjeveru, gdje je i bio godinama, te na ovaj način kažnjava sebe za sve što je napravio
Ne shvatam zbog čega ti je to sve smiješno bilo, Armin44 te pitao da argumentiraš stvari, nit si išta argumentirao, samo si rekao da ti je sve smiješno, ali zašto, mislim da ni ti sam ne znaš, nego skačeš na hate train eto tako, zato što je popularno, i da, Jon, ne John, pravio bi se pametan a ne zna ni ime glavnoga lika