Braindead sam pogledao nekoliko puta pa nez baš da ću ga gledati opet. Ali sjećam se da mi je bio dosta solidan i zabavan. Iako opet, postoji dosta dobra šansa da bih ga sad mrzio.
Dellamorte Dellamore (1994)A rula. Što više say,,,,
Uz svo svoje koketiranje s filozofijom, psihologijom i referenciranje na (za jednu horor komediju) prilično teške teme, ne zaboravlja biti zabavan lol.
Film je baš dosta bogat u svim svojim elementima. Tematski, vizualno (setovi rulaju), idejno,,,,
watch def
Tetsuo (1989)Zapravo sam očekivao i teži film,.
Nez, ovo je relativno str8fwd. Ne pokušavam biti RUBAN il nešto,,,, meni se sve činilo relativno jasno.

Ae, ponekad je malo dosadan zbog tog svog načina.
ALI, stilski jako rula. Koji vrh vizualno,,,,, pa jemtima.

Nez baš kad ću ga (ako ikad lol) opet pogledati i nije sad UVUAUAUUAVUAU NAJBOLJE IKAD, ali dosta sam zadovoljan,,, pogotovo izgledom, režijom i cijelom tom vizualnom stranom filma.
Warm Bodies (2013)A meni je ovo bilo dosta simpatično.
Naravno, potpuno onako rendom gledljivi holivudski (bez negativnih konotacija,,,, prije nego karlo i grga počnu smarati iako znaju da nisam tako mislio,,, ali opet, impliciranje da ti glupi šabani čitaju više išta na forumu, A KAMOLI SUDJELUJU,,) film koji vjerojatno neće nikom prosuti mozak il nešto, ali ima tih nekih dijelova i pošalica koje ga izvuku ipak iz nekog prosjeka.
Iako,, dosta me iritirao taj anti mozak način ljudi.
Durrrrr ajmo na čelo svih ljudi ikad staviti frajera koji je debil koji je madde jer mu je žena umrla,,, DURRRRR JA SAM MALKOVIČ JA PRIČAM S MRTVACEM KOJI PRIČA I IMA NEKU INTELIGENCIJU I NE JEDE ME ALI JA NEĆU VJEROVATI DA SE IŠTA PROMIJENILO XDDDDDDDDDDDDDMislim, malo je iritantno koliko film ni ne pokušava biti bar centimetar dalje od neke šablone,.
Uzeli su taj standardni ljubavna komedija scenarij, upisali zombije i sve to u njega,.,.., onda je netko došao i rekao HEJ ALI OVO BAŠ NE MOŽE TAKO NEMA TO SMISLA NE BI TO TAKO, ali onda su zaključili da DURRR KOME SE DA TO SMIŠLJATI xDD SNIMIĆEMO OVAKO.
Al eto,,,, možda je baš zbog te šablone gledljiv.
The Crow mi je ostao u sjećanju kao užasan, ali možda ćemo i to provjeriti,.,,.
Za ostalo nezzz,,, vidjet ću koliko će mi se dati.