Gledao sam po prijašnjim stranicama i nisam našao topic, ako mi je promaknuo, benajte me

Daklem, poznata serija, otok bla bla bla, svi znate sadržaj. Ovdje se razgovara o seriji, a posebno o tekućoj, četvrtoj sezoni koja se prikazuje u Ameriki.
OGROMNI SPOILERI NEMOJ ČITAT
Nemoj si spojlat.
Zadnja koju sam pogledao je peta, i ta mi se najviše svidjela do sad. Prošla, četvrta, je teški, teški trash i na trenutak sam potpuno izgubio vjeru u seriju zato jer je toliko pretjerana i predvidljiva bila, čak sam i pogodio zadnju rečenicu koja će bit

Kao Kate u budućnosti ima dijete za koje se na kraju ispostavi da je Claireino dijete(Aron jel), a cijelo vrijeme si ti misliš u to je dijete nje i Sawyera zato jer su se u sadašnjosti ona i Sawyer na otoku znaš već šta, i ona se bojala da je trudna, a sad je tu neko dijete. Kad ono, ovaj mali. Još je tijekom epizode Claire nju zamolila da pridtži dijete, a ona ga gleda i kaže, joj, baš ne znam s djecom :wildboy:Ne ono, uopće nisi mogao predvidjet . Inače onako ok, nikako na razini prošle sezone, barem za sad. Čini mi se da će iz epizode u epizodu rasti. Možda je i stvar u tom što ima likova koji mi idu na živce( onaj azijat na primjer), a možda i u tome što je Locke posve poludio, ... Ne znam, odoh pogledat šestu epizodu pa javim.