HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 301767 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #870 : 19. Veljača, 2013., 22:11 »
Poceo gledat Cowboy Bebop :hiha: Rula, iako JAPANSTINA je onako, ocita ko sto je uvijek u svemu gdje japanci nesto. Al ipak rula, muzika osobito.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #871 : 19. Veljača, 2013., 23:14 »
Pa oni nepotrebno dugi i beznacajni dijalozi. Huh? Whaat? Ponavljanje stvari izrecenih od sugovornika, bespotrebno vristanje...

*

Anchy

• *
  • 24
« Odgovori #872 : 19. Veljača, 2013., 23:50 »
Sulejman velicanstveni

*

dibek

• 3270
« Odgovori #873 : 19. Veljača, 2013., 23:52 »
Dobro sto sad ne berem :wildboy: Soundtrack JE predobar.

« Odgovori #874 : 01. Ožujak, 2013., 22:07 »
Pogledao 2. sezonu Homelanda. U početku mi je bila nešto malo slabija nego prva, ali kasnije je opet odlična. Savršena je kombinacija emocija i napetosti. Hrpa zanimljivih i kvalitetno razvijenih likova upotpunjenih odličnom glumom. Stalno ono, napetost za koga Brody (gl. lik) radi, laže li, govori istinu. Jedan od showrunnera je producent 24, tako da se definitivno vidi onaj prepoznatljiv teroristički štih tu i tamo, no čak i iznenađujuće rijetko. Zato su i neki fanovi 24 vjerojatno razočarani ovim jer ima daleko manje akcije, a više drame i puno se ozbiljnije bavi ljudskim životima i problemima. No bez brige, i napetosti ima hrpu, samo malo ležernije. Polako se gradi, i još, i još, i još i onda se desi neš OMG adrenalinski ispunjeno. Kraj 2. sezone je valjda naj cliffhanger ikad i jedva čekam 3. sezonu. Moja iskrena preporuka.

« Odgovori #875 : 05. Ožujak, 2013., 15:58 »
The Sopranose pratim. Fantastična serija \:D/

« Odgovori #876 : 09. Ožujak, 2013., 18:42 »
Trenutno pratim samo Larin Izbor i The Walking Dead.

Danas sam stavio veliku tacku na najbolju seriju u povjesti svijeta. A to je naravno Lud, Zbunjen, Normalan. Sve epizode sam odgledao po 3 puta osim ove zadnje. Ujedno sam tužan i sratan onako dobrom zavrsetku. Nije bila bas toliko spektakularna zadnja epizoda ali eto. O ovoj seriji znam sve, cak sam jednom ručao sa jednim glumcem iz serije ( ručao sam prošle godine na rijeci Bojani ), takodje moj se grad spominje u seriji. Nisam shvatao poantu serijala sve do danas. ( a to je pokazivanje da smo mi jedan narod… ) Bacam se na gledanje svih 143. epizoda jos jednom. I ide preporuka za sve.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #877 : 10. Ožujak, 2013., 13:36 »

« Odgovori #878 : 10. Ožujak, 2013., 13:46 »
:hihi: :ave: :ave:

« Odgovori #879 : 11. Ožujak, 2013., 15:44 »
Eto danas gledao TWD i na kraju kaze: "There are only three episodes left". To znaci da se zarsava epizoda. Ali bojim se da ce to mozda oznacavati kraj serije. Bilo bi prava steta! Da li su oupce rekli da ce biti 4 sezone?!

« Odgovori #880 : 11. Ožujak, 2013., 21:00 »
TWD je obnovljen za 4. sezonu od 16 epizoda koja kreće u 10. mjesecu ove godine. :piva:

« Odgovori #881 : 14. Ožujak, 2013., 09:23 »
Louie
Dosta solidno. Gledao prije toga The League, al to mi je bilo bezveze, dok je Louie zabavan.

I na osmoj epizodi prve sezone sam se baš iznenadio. :ementaler:

« Odgovori #882 : 14. Ožujak, 2013., 11:55 »
Spartacus: Blood and Sand
Vikings
Arrow
TBBT

Poredano po iscekivanju izlaska :)

« Odgovori #883 : 14. Ožujak, 2013., 15:45 »
Trenutno gledam prison break 4 sezona pred kraj sam vec, jedva cekam da zavrsi ubija me sta ce bit na kraju. Cim zavrsim krecem sa breaking bad-om :D

« Odgovori #884 : 14. Ožujak, 2013., 21:33 »
Tako bih htio biti bitch i spojlati ti sve na kraju. Al neću. :ementaler:

Đođo, kakav je Louie? Svi kažu da je odličan, al nezz nekako nemam volje to gledati.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9