RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Od redatelja Bone Tomahawka je, pa se ne treba čuditi nekolicini bolno brutalnih prizora nasilja. Ali je isto tako vrhunski odglumljen (Vince Vaughn se preporodio), a možda još bolje i napisan. Kao i nedavno izašli Shot Caller, i ovaj prati čovjeka koji se nade na putanji transformacije iz relativno mirnog čovjeka u hardcore kriminalca, iako Vaughnov lik ni na početku filma nije baš nevin. Ovdje je gotovo svaka ekstremna scena popraćena nekim suptilnim, dirljivim trenutkom koji bi možda bio kliše u filmu drugog redatelja, no Zahler je predobar scenarist da bi dopustio da mu melodrama pokvari moment. Ukratko, ovo je vrhunac modernih zatvorskih filmova uz još možda par njih, i vrijedi ga preporučiti svima sa dovoljno jakim stomakom za sadistički nasilnu zadnju trećinu.
Iako ocjena na IMDb-u ne sugerira, dosta me iznenadio. Najviše me se dojmio parkour koji je apsolutno savršen, tj. Lino je savršen, jer ga on i izvodi cijelo vrijeme xD. Nezz dosta glupo djeluje na momente i ponekad ispada forserski budući da se trudi isto biti i ozbiljan, no sa finim plot twistom mi je baš guba skroz. Pice Lola i Rayzah su upalile moj horny time i rade kao ambasadorice seksipila. Neke scene su urnebesno glupe kao rafal po automobilu gdje ih niti jedan metak ne okrzne ili scena gdje nesmije se ništa dogodit automobilu, no tisuće ljudi pucaju na isti - takve gluposti su jako komične. No zabavio me, plus totalno mi je in loving memory film. Paul <3 ;(
Meni je taj film bil okej...