Elysium
nezz, išao sam u kino očekujući barem EPSKI SPEKTAKL, ali ono, film nije totalno razočaranje iako ima samo s od spektakla.
Lokacije. OK, FAVELE LOL. Uvjerljivije su bile u nezz, The Avengersima kad idu po Hulka i to je tamo doslovno 1 minuta.

A barem 10 rendom filmova koji se bave FAVELAMA bi mogao navesti a da su uvjerljivije od ovih. ELYSIUM - OKEJ LOL TO JE BEVERLY HILLS XD kojeg smo također vidili minutu i niti malo se nije stvorio neki feel, atmosfera, nešto.
To mi je dosta smećasto bilo.
Scene akcije, užasne manje više, ona trzava kamera nezz, doslovno mi se nije dalo gledati to smeće nego bi okrenia glavu ili nešto.
Na momente spor i bezrazložan, nezz, ali ima nekako ugodan flow. To mi je čudno, kažem, ima ugodan flow, ali sve je tako.. prazno. Nešto se desi i to baš niti malo ne feel.
Možda je problem što se u filmu na ništa konkretno nisu posvetili. Mogla je to biti socijalna poruka, mogao je to biti glavni lik, mogao je to biti čisto vizualni spektakl, a film nudi sve to u bijednim natruhama.
Sve u svemu
5.5/10,
stvarno moraš biti super pleb da bi zanemario mlakost i neuvjerljivost ovog filma davajući mu puno veću ocjenu.
edit,
također Jodie Foster je vrh sexipila. 1/10