Gravity (2013)Aposolutno savršeno. Ne znam, nakon ovog više ništa nema smisla ;____________;
Prvo, sam taj osjećaj svemira i beskonačnosti je savršen. Mislim ono, U SVEMIRU TE NITKO NE ČUJE,,,, i ta spika. Zatim, fenomenalne scene. Eksplozija one stanice, polarna svjetlost, zalazak sunca, zemlja po noći gledana iz svemira, onda još malo BREATHTAKING,, eksplozija. Doslovce sam trpio cijeli film da ne propustim neku savršenu scenu, a jako mi se pišalo ;(
Clooney je baš onako, šašav i šarmantan VRSNI poznavatelj svemira, čak i loše šale budu smiješne kad ih on kaže =)))))
Sandra je dobro odradila svoju ulogu. Okej, ima najiritantniji glas ikad ali paše joj u filmu budući da je doktorica Ryan muško ime ovo ono nezz. Plus scena
kad izlazi iz astronautskog odjela i kasnije kad je u vodi mmmm,,,,,Malo me iritiralo forsiranje FEELS trenutaka tipa ono
lajanje u kapsuli i kad govori Kowalskom da pozdravi njenu kćer na nebu i kaže joj da je mama voli, baš onako, prrrd, ja sam bio tužniji kad se Clooney pustio i odletio u beskonačnost svemira ;____________________;
Ima i dosta nelogičnih fora u filmu i očekivanih scena, ali ne znam. Kraj je malo prd realno, no te jebene dahoduzimajuće scene svemira, baš bi mogao to vječno gledat ;___;
Gledao sam film u 3D-u i dosta je dobro odrađeno, onako, objekti ti lete pred očima, kapljice suza u zraku i tako.
Uglavnom, baš jako jako zadovoljan izašao iz kina. Među top 3 filmova godine. Preporuka

10/10