Da to sam mislio, u zadnjih 8 godina izaslo je svega 10-ak filmova vrijednih gledanja. Onda cu se ispravit pa cu rec dosadna filmska industrija. 
FIX'D
ontopic:
Mega Shark vs Giant OctopusFilm je toliko loš da sam ga morao pogledati po 3. put. Nakon što se ledenjak (po neobjašnjenim okolnostima) otopi, dvoje mega divovske životinje kreću u ubilački pohod. Fantastično, naprosto. Film koji je napet svih 90 minuta. Odlična gluma, sa jednim (jedva) odsrednjim glumcem i zapanjujućim efektima; najbolja bi usporedba bila prvi Resident Evil - ako ste ikad igrali tu igru (original, ne GC remake) i vidjeli kako izgledaju animacije, dobit ćete otprilike sliku kako Mega Shark vs Giant O. izgleda.
Scenarij kojeg se nebi posramio ni James Cameron. Evo jedan dio (još dok glumci neznaju s kime imaju posla):
- Ovaj zub kojeg si pronašla je zub morskog psa koji je izumro prije gotovo 2 milijuna godina.
- Ali to je nemoguće.
- Zašto bi bilo?
(pa, ono... zato jer je izumro!?)
...i meni osobno definitivno najdraži citat: 'You know I'm right, Dick. There's something big out there. Something really big.'

K tome, glavna glumica iz profila podsjeća na Ingrid Martičević... kakoveć

...što je samo dodatni plus.
Da rezimiramo:
- besmislen scenarij - ima
- nevjerojatno loši dijalozi - ima
- glumci a la hrvatsko kazalište - ima
- ljubavna scena ''ničim izazvana'' - ima
- jedna donekle zgodna glumica koja izgleda kao muškarac - ima

- loši specijalni efekti - ima
Ocjena: 8/10 (smanjite ocjenu za 6 ako niste ljubitelji trash filmova)
Šteta što imam torrentofobiju; sad bih skinuo
Sharknado. Čujem da je dobar.