Gledo Gravity u kinu neki dan, dosta gledljivo iako dosta dosadno. Nezz Clooney mi je nekako promašen previše se šali, zajebava (okej on je iskusan astronaut bla bla) i nekak uopće ne paše u ulogu bez obzira koliko god to činio da smiri uplašenu kolegicu.. Bullockica rula jer jebem joj sve bolje izgleda što je starija i ima čak scena di joj se fino vidi prda xd.
Bullockica ko i u svakom filmu previše stenje i plače jada bla bla. Ono što valja je prikaz svemira tj to malo kaj su odmakli od atmosfere jel kakti popravljaju Hubble na početku filma.
Valja prikaz zbog efekata ali dosta toga su realno fulali kako se odvijaju stvari kada se G približi nuli. Primjer je scena di nam heroina Sandra Bullcock ostane sama i totalno u kurcu jer nebu se izvukla pa (vidi vraga) počne plakati. Kamera se približi i prikaže suze kako u stanju nulte gravitacije jednostavno otplutaju sa Sandrinog lica, što je quite glupost jer kako se tekućine točnije suze ponašaju u svemiru kada plačemo je jako lijepo prikazano ovdje:
Suze u svemiru Valjda nisu htjeli realno prikazati tako jer nema dosta drame. Solidno do loše, čak i gledljivo ako ideš srijedom kad je jeftinije

Kaj ja znam
6/10