HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2216458 Hitova
*

sajo

• **
  • 280
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16530 : 25. Kolovoz, 2014., 14:19 »
The Amazing Spiderman 2

Zabavan film. Kroz cijelo trajanje nije bio ni trenutak naporan, što je pohvalno svakako. Ne sjećam se toliko prvog filma, ali ovaj mi je bolji nekako, bolji je utisak ostavio.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #16531 : 25. Kolovoz, 2014., 17:19 »
Kad ste već načeli tu temu, da se ja nadovežem - men' je Casualties of War odličan film.

#lolseanpenn #sadćekarlorećidanevalja #gledaojeontosaprogabbeingčlanovimaizaspao
Rula, gledao sam ga sam na TV-u.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #16532 : 27. Kolovoz, 2014., 16:51 »
Godzilla (2014)

Solidan, pa ne berem baš toliko loše kritike prema filmu. Čudovište Muto izgleda najgore ikad i apsolutno je besmislen kroz sami dizajn te najveći minus filma, baš mi ga je bilo neugodno gledat. Scene s Godzillom su dobre, no užasno fali nekakvog zooma, koji stvara dojam kao da su je loše napravili čudovište, pa je snimano s distance, nezz kako da opišem; nema finih kadrova izbliza di vidimo strašnu godjiru i to najviše fali. Generičan glavni glumac, koji je US Private i uspijeva se naći svugdje gdje treba i to dosta živcira. Ostalo mi je sve nekako dobro, ima dobar flow i ostavlja dobar feel na kraju.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #16533 : 27. Kolovoz, 2014., 18:11 »
@ cole: meni je film isto OK, puno puno bolji od onog smeca sa Broderickom.
A ovo Muto me odma podsjetilo na Kitu u Bila :loludara:

Ashens and the quest for the gamechild

Inace pratim njegove baljezgarije na jubitou, i lik je odlican, ''recenzira' hranu za strana trzista (npr sirove lignje u octu kao snack i slicno...) hranu kojoj je istekao rok pred 10-20-30 godina, neke figurice od 1funte i igre i konzole...

A ovo je njegov film, i moram priznat da sam ostao ugodno iznenadjen kvalitetnom produkcijom istog (uzevsi u obzir da je frajer jutjubas), cak ima i jako dobrih fora. A i jako dobro glumi ekipa. Meni je taj njegov humor po mjeri pa mi je mozda i zato dobro legao film.

The Inbetweeners 2

Pogledao sam seriju i prvi film, serija je nenadhebiva i bolja od oba filma.
Ali i ovdje sam vristao od smijeha na par scena, film je odlican i cak mozda i bolji od prvog filma.
Topla topla preporuka da pogledate ako niste prvo seriju, a onda filmove! :thumbs:
I da, pod seriju mislim na UK original, a ne na USA govnastu kopiju (koju nisam i necu gledat).

Od engleskog humora, meni je ovo jedna od najboljih njihovih sitcoma uz Mucke i sa Sljam.
« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz, 2014., 18:14 Disc0 »

« Odgovori #16534 : 27. Kolovoz, 2014., 19:41 »
Solidan, pa ne berem baš toliko loše kritike prema filmu.

Loše? Pa ima preko 70% pozitivnih na RT i 60 i nešto na Metacriticu. Žešće si ga ti iskritizirao kad si mu zviznuo 2.5 na LB. :mrgreen:

I ne kužim ovo sa zoomom? Ima hrpetinu kadrova koji ga tizaju i prikazuju kao ultimativnu, ogromnu silu... Naročito scena na Havajima za koju bih rekao da je jedna od najboljih akcijskih scena ovog ljeta, a kasnije pred kraj ima i hrpetinu ogromnih, širokih kadrova kada ga prikazuju cijelog dok mlati one MUTO-e. Osim toga... ako ima nešto što je apsolutno besprijekorno u filmu, to je dizajn Godzille. Nezz, trebao si ga doživit na velikom platnu, gotovo sam siguran da bi ti se daleko više svidio jer je to film jednostavno napravljen za takav doživljaj, a ne gledanje kod kuće (Iako i to može biti vrlo zabavno).

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #16535 : 27. Kolovoz, 2014., 21:50 »
Scene s Godzillom su dobre, no užasno fali nekakvog zooma, koji stvara dojam kao da su je loše napravili čudovište, pa je snimano s distance, nezz kako da opišem; nema finih kadrova izbliza di vidimo strašnu godjiru i to najviše fali.

Pa zar nebi poanta snimanja velikog čudovišta iz daljine trebala biti da vidimo koliko je to čudovište ogromno u usporedbi sa svojom okolinom i da to ulijeva,, neki osjećaj strahopoštovanja? :wildboy:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #16536 : 27. Kolovoz, 2014., 23:02 »
The Warriors - 7/10

Film je zanimljiv, ali je i djetinjast, u više navrata glup (postrojavanje Orphansa kao da se radi o nekom mjuziklu, zašto ne kradu automobile?!, prebiju ekipu pederčića u zahodu pa im ne uzmu naoružanje). Gluma zadovoljavajuća, "Warriors, come out to play!" prejako.

Jimmy's Hall - 3/10

Softcore komunistički film tijekom kojega je pola publike na forumu (kino na otvorenome, neki festival boga pitaj) zahrkalo. Mislim, ni jednom se raznije most u zrak, ne bacaju se bombe, ne puca se... imaju anglosaksonci dosta učiti od Juge i njene filmske mašinerije. Dakle veoma dosadan, besmislen, ali stvarno jako jako jako dobro odglumljen.
« Zadnja izmjena: 27. Kolovoz, 2014., 23:05 Me666 »

« Odgovori #16537 : 27. Kolovoz, 2014., 23:14 »
Čudovište Muto izgleda najgore ikad i apsolutno je besmislen kroz sami dizajn te najveći minus filma

Raspravljanje s osobom koja piše ovakve rečenične konstrukcije u recenziji filma :bonk:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #16538 : 28. Kolovoz, 2014., 07:02 »
Jedi govna. xD

Solidan, pa ne berem baš toliko loše kritike prema filmu.

Loše? Pa ima preko 70% pozitivnih na RT i 60 i nešto na Metacriticu. Žešće si ga ti iskritizirao kad si mu zviznuo 2.5 na LB. :mrgreen:

I ne kužim ovo sa zoomom? Ima hrpetinu kadrova koji ga tizaju i prikazuju kao ultimativnu, ogromnu silu... Naročito scena na Havajima za koju bih rekao da je jedna od najboljih akcijskih scena ovog ljeta, a kasnije pred kraj ima i hrpetinu ogromnih, širokih kadrova kada ga prikazuju cijelog dok mlati one MUTO-e. Osim toga... ako ima nešto što je apsolutno besprijekorno u filmu, to je dizajn Godzille. Nezz, trebao si ga doživit na velikom platnu, gotovo sam siguran da bi ti se daleko više svidio jer je to film jednostavno napravljen za takav doživljaj, a ne gledanje kod kuće (Iako i to može biti vrlo zabavno).

Mrzim ovo glupo ocjenjivanje i pisanje mini reca, dva-tri dana poslije gledanja filma. :hiha2:

*

CROguys

• *
  • 117
  • He is Keyser Sose!!!!
« Odgovori #16539 : 28. Kolovoz, 2014., 10:01 »
Godzilla (2014)

Solidan, pa ne berem baš toliko loše kritike prema filmu. Čudovište Muto izgleda najgore ikad i apsolutno je besmislen kroz sami dizajn te najveći minus filma, baš mi ga je bilo neugodno gledat. Scene s Godzillom su dobre, no užasno fali nekakvog zooma, koji stvara dojam kao da su je loše napravili čudovište, pa je snimano s distance, nezz kako da opišem; nema finih kadrova izbliza di vidimo strašnu godjiru i to najviše fali. Generičan glavni glumac, koji je US Private i uspijeva se naći svugdje gdje treba i to dosta živcira. Ostalo mi je sve nekako dobro, ima dobar flow i ostavlja dobar feel na kraju.
Meni se film svidio,pogotovo u usporedbi s onim iz 1998.No razočuravajuć je zato što je trailer prikazao sasvim drugu priču.U traileru imaš feel da je počeo kraj svijeta i da nema nade.Film to nema.Oko Mutoa se slažem.Mogli su izabrati nekog drugog kao Gameru.

« Odgovori #16540 : 28. Kolovoz, 2014., 15:56 »
Universal Soldier (1992)

Pogledao prvi put.
Dolph mi je dosta bolje ispao od Jean-Claudea, baš nekako vojno bilderski šarmantan.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #16541 : 30. Kolovoz, 2014., 22:18 »
Echelon Conspiracy (2009)

Pokušava biti malo Bourne i DoubleO7, ali ne djeluje dovoljno ozbiljno. Nezz, solidan cast, no glavni lik Shane West mi je užasan smor, nikako nemogu isprat izraz njegovog lica iz glupih teen komedija u kojima sam ga gledao. Ima dobar potencijal, ali ga ne iskorištava, daleko bolji su mi npr. Eagle Eye sa Shia LaBeoufom ili Source Code sa Jake Gyllenhaalom. Na sreću i ovakav solidnjak kod mene prolazi budući da baš volim akcijske krimi urotničke filmove. Ono što ću definitivno pamtit iz filma je Tamara Feldman. Želim je jako <3.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #16542 : 31. Kolovoz, 2014., 08:15 »
X-MEN: Days of future past

Kratko i jasno, najbolji X-MEN film dosada, jedino mi idu vise lagano na jetra sa konstanim guranjem Wolverine-a u prvi plan.
Ok kuzim, on je fanovima najdrazi, ali brate mili, siluju li ga pa siluju, dajte nekog drugog malo vise eksponirajte, bar njih tamo ima bezbroj...

I da, ovaj Fassbender je jebeni kralj, neznam, gdje god je dosada glumio, frajer razvaljuje :ave:
« Zadnja izmjena: 31. Kolovoz, 2014., 08:17 Disc0 »

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #16543 : 31. Kolovoz, 2014., 09:15 »
...no glavni lik Shane West mi je užasan smor, nikako nemogu isprat izraz njegovog lica iz glupih teen komedija u kojima sam ga gledao...
Očito nisi gledao seriju Nikita, ja njega znam samo kao hladnog i ozbiljnog Mikeya :hug. Ovaj film ću samo radi njega odgledat

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #16544 : 03. Rujan, 2014., 19:59 »
Angry Video Game Nerd: The Movie

Savršena avgn web video fenboj izdrkotina. 10/10

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9