HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2220304 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17220 : 17. Svibanj, 2015., 14:08 »
Ekipa koja je gledala novog maxonju.
Da idem gledat 4DX ili obični. Ak vrijedi zbog jebenih efekata i atmosfere deff bum išao četrdeeiks...

Običan. 2D, na što većem platnu. Uživancija maksimalna (No uzmi u obzir da sam osoba koja prezire 4DX).

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17221 : 17. Svibanj, 2015., 14:12 »
Šta si se javio, kada nisi mjerodavan. :hiha2:

Meni je preseksač iskustvo 4DX.
Samo mi je bitno da je dobro iskorišten, a ne da je tek pasivno iskustvo.

« Odgovori #17222 : 17. Svibanj, 2015., 15:33 »
Man of Steel

Pogledao nedavno nove Avendžerse i film mi se svidio, zabavan je dosta i totalna relaksacija.. Pa sam radi usporedbe pogledao Supermana novog i ne mogu se porediti po kvaliteti i ozbiljnosti. Avengers kao da je napravljen za djecu koja su direktno sa crtanih prešla na ove filmove, dok je Man of Steel u dosta mračnijem tonu urađen, od početka do kraja se vuče ta neka drama o svrsi Klarka Kenta i tako nekim srs stvarima. 

Tocno to, stvarno uvijek mi je bilo Marvel -> Dc ali gledajuci  marvelove filmove, totalno za age 6-13, strašno nešto. Superman je bombetina. Jedva cekam Batman v Superman i Justice League, DC zeli svoje avenđerse i kako su krenuli, pojesti ce Marvel

« Odgovori #17223 : 17. Svibanj, 2015., 17:48 »
Mad Max: Fury Road (2015)

v r h
očekivao sam smaračinu, ali on point je od početka do kraja

« Odgovori #17224 : 17. Svibanj, 2015., 23:58 »
Trola frajer. :hiha:

Ne trola nego u njegovom selu nema Imaxa xd

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #17225 : 18. Svibanj, 2015., 04:35 »
Nama ni kina... :mrs:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17226 : 20. Svibanj, 2015., 14:06 »
Mala nocna muzika (2002) ★★★

Morao sam pogledat ovaj film iz više razloga. Prvi je taj, jer nosim nick neznanog junaka Coleta, a upravo zbog njega mi je i dan isti. Plus obećao sam nekome da ću pogledat taj film prije više godina. Standardno dobra srpska kinematografija. Koliko god im film loš bio, uvijek ga ta gluma i psovke izvlače. Ima par scena gdje sam doslovce krepavao od smijeha i moram priznat da mi je dobar, ali ne toliko da bih ga opet pogledao. Coletova baba je valjda najveća legenda. =) Jedino je bed, što se vidi da je film došao možda 500€ ili nešto, baš totalni amaterizam. xD

Chappie (2015)   ★★★★

Robot, Dev Patel i Hugh Jackman u istom filmu? Može. Nažalost Hugh Jackman je nevjerovatno govnast u ovom filmu i iritantan u više dimenzija. Ali zato Amerika, Yolanda i Ninja, kakav vrh od ekipe. Njihova početna nepodnošljivost se tokom filma polako gubi i odjednom su mi rulali. Chappie je savršen. Od kad se počeo ko beba ponašat, pa do kad glumi gangstera, baš urnebesno smješno. Plakao na scene gdje kradu automobile. Iako djeluje onako šašavo, zadnjih pola sata je toliko zabavno i emotivno da baš moraš voljet ovaj film. <3

Ex Machina (2015) ★★½

Rula mi intelektualna razina filma i općenito ti pametni razgovori. Ali me smara što su se ograničili na to imanje, pa cijeli film djeluje kalustrofobično. Oscar Isaac i Domhnall Gleeson odlično odglumili, baš rula ta njihova kemija u razgovorima gdje se kuže na toj nekoj istoj valnoj duljini. Ostalo mi je za zaborav. Totalno mi je nezanimljivo bilo gledati razgovore između Caleba i Ave. Općenito mi se prezentacija tog AI-a nije svidjela. A isto je i sa krajem filma. SF sa okusom i mirisom, ali bez iskorištenog potencijala.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #17227 : 20. Svibanj, 2015., 16:22 »
Meni su u Machini bili zanimljivi razgovori s Evom. I bas mi je odlicno sjeo film, onako na prvu kad procitas sinopsis, malo vuce na Her, ali su filmovi poptuno razliciti i svaki je odlican na svoj nacin.

A Chappie mi je genijalan, supersimpatican, emotivan kraj...odlicno.

Inace ono dvoje iz filma su nekakvi reperi iz J. Afrike, evo kako zvuce :wildboy: :

Rich Bitch

*

Kunihiko Maeda

• *
  • 87
  • Scientists can't believe anything without proof...
« Odgovori #17228 : 20. Svibanj, 2015., 18:33 »
ono dvoje kao da je riječ o nekom nepoznatom, genijalno. jel vi živite doslovno u nekoj jami?

mad max 4
v r h o l i c i o, od prve do zadnje sekunde.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17229 : 20. Svibanj, 2015., 20:23 »

Kakvo remek djelo. Kakav spektakl. Kakav fantastičan film. Ovo je najimpresivniji akcijski film koji sam vidio u životu. CGI koliko kažu 20% svega. 4DX iskustvo kakvo nisam mogao ni sanjati. Jedino što mi je falilo, su recaro sicevi i pojas, sve ostalo je apsolutni jebeni vrh. Baš sam jebeno osupnut svime. Tom Hardy kao Maxonja <3, baš je veličanstven, iako u nijednom trenutku njegova gluma ne prezilazi sve ostale veličanstvene stvari u filmu, ipak uspijeva baš biti savršen kotačić koji to sve vrti. Charlize Theron kao Furiosa mi je još više impresivnija od Maxa. Baš su odličan combo izveli, bez nekakvih romantičnih nepotrebnih drama. Film svakom svojom akcijskom scenom jede sve moguće konkurencije unazad ohohohoho godina. Nesmijem ga uspoređivat sa Avengersima novim, jer je ono stvar savršene koreografije i vrhunskog CGI-a, dok je ovo jebeno iznad svega, apsolutno zapanjujuće su scene. Hugh Keays-Byrne koji glumi Immortan Joea je 10/10, toliko gadan i zajeban, baš mu se vidi mržnja u očima i kako svo zlo isijava iz njega. A oni bijeli borci na čelu s Nuxom koji krade show su mi valjda najbolja grupacija villaina koje sam vidio u filmovima. Mislio sam da će mi oni orci iz Tolkienovih priča biti zauvijek neprikosnoveni, ali to se s ovim filmom mjenja. Baš su svi impresivni i predobro se uklapaju u cijelu priču.

4DX iskustvo 10/10
Akcijske scene i cijelokupna atmosfera filma 10/10
Gluma negativaca i pozitivaca 10/10
Cinestar bez Recaro siceva i pojaseva 0/10
Scenografija najbolje ikad/10

Šta reć? Film godine? Apsolutno. 10/10

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #17230 : 20. Svibanj, 2015., 21:17 »
Pogledao sam ga i ja prošlu noć. Na tvoj opis nemam dodati ništa, film je vrh jebeni.

ovo

:ave::ave::ave:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #17231 : 21. Svibanj, 2015., 05:09 »

Mad Max: Fury Road
Najkracih 2h.
11/10.

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #17232 : 21. Svibanj, 2015., 18:19 »
Hot Pursuit (2015)
Usput pogledao film u Cinestaru tako da nisam očekivao ništa jer praktično nisam znao šta gledam,film ništa posebno veoma malo scena koje uopće mogu natjerati čovjeka na osmijeh kamo li nešto više,ako išta pomogla su mi VIP sjedala da barem malo uživam.

*

Kunihiko Maeda

• *
  • 87
  • Scientists can't believe anything without proof...
« Odgovori #17233 : 22. Svibanj, 2015., 12:22 »
:hihi:

što su vip sjedala?

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17234 : 22. Svibanj, 2015., 12:50 »
Project almanac- onako nije los film cak mi se i svida iako ga nisan pogleda do kraja hahah

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9