Upravo pogledao Lucy (2014) sa ženom i:
(Klikni za pregled slike.)
Pa početak je zanimljiv, još kad ubaciš u film Morgana Freemana, pun pogodak.
Ukrato neistraženi potencijal ljudskog mozga, jer se trenutno koristi samo 10% njegova kapaciteta.
Dosta dobro zamišljeno, ali način na koji glavna glumica "otključa" tu sposobnest je presmješna...
Iako u globalu sasvim solidan film za opuštanje.
Al najjača stvar mi je što neki mogu zaključiti što više dorige - veći potencijal za otključat mozak... 
Zapravo već mjesecima brijem nabacit ovdje listu šta sam pogledo (gdje je i Lucy) i nikako mi se neda al sad me ovo natjeralo da bar komentiram Lucy

Svatko ima svoj ukus odma na početku da napomenem, tvoj poštujem i sve pet. Al osobno Lucy je jedno od najvećih i najtežih smeća i govana koje sam pogledao u zadnjih par godina ako ne i jedan od najlošijih filmova ikad. Znam da je to film : mozak na pašu, al tolku količnu lošosti je teško progutat.
Nezz film je jednostavno prekatastrofalno loš, gluma je c a ne b kategorije, efekti su jedva solidni, priča je smeće, kraj je smeće, sve u svemu scenarij je smeće, a to kaj je nutra Morgan Freeman u ovom slučaju spušta ocjenu a ne diže ju

Da ne velim da se scene prebacuju zbrda zdola bez nekog objašnjenja i prekratko traje film ukupno gledajući.
Nezz koji kurac je bio Besonu ? Mislim likec nam je donio Peti Element (mislim isto je realno sranje al je zabavno sranje i po 10 put pun kurac), Taxi, Ronin i ostale jebene filmove. Koji mu je vrag bio s ovim ?
Htio sam ga u kino ić gledat nekoć. Lucy jel. Sreća jebena da nisam.
Nezz film jedino kaj ima je potencijal. Sve ostalo je užas živi. Jedva sam ga pogledo do kraja. Jedva. A i onda sam se osjećao kao AVGN nakon LJN igre jbt