HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2215599 Hitova
*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
  • FPS, Sandbox, Sport i Avanture.. <3
    • Twitter @iBlindHD
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17250 : 05. Lipanj, 2015., 18:52 »
The blind side ..

Moram priznat da su mi skoro suze pocele lijevat .. dobar film.. pogotovo mi se svidja sto je radjeno po istinitom dogadjaju.

8/10 =D>

*

Saviour

• *
  • 29
  • Alice In Chains
« Odgovori #17251 : 07. Lipanj, 2015., 10:41 »
Upravo pogledao Lucy (2014) sa ženom i:
(Klikni za pregled slike.)

Pa početak je zanimljiv, još kad ubaciš u film Morgana Freemana, pun pogodak.
Ukrato neistraženi potencijal ljudskog mozga, jer se trenutno koristi samo 10% njegova kapaciteta.
Dosta dobro zamišljeno, ali način na koji glavna glumica "otključa" tu sposobnest je presmješna...
Iako u globalu sasvim solidan film za opuštanje.

Al najjača stvar mi je što neki mogu zaključiti što više dorige - veći potencijal za otključat mozak... :loludara:
Gledao sam, i ocena mi je 5/10, film je sto kazes za opustanje.. ali nije ni za sta :D upropaste ga sa previse akcije, pogledaj malo stariji film, iz 2000 i neke, (5. 6.) Limitless, na tu foru, al nije tako predstavljeno samo, ozbiljniji je dosta \:D/

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #17252 : 07. Lipanj, 2015., 11:08 »

Ukrato neistraženi potencijal ljudskog mozga, jer se trenutno koristi samo 10% njegova kapaciteta.
Dosta dobro zamišljeno, ali način na koji glavna glumica "otključa" tu sposobnest je presmješna...

Al najjača stvar mi je što neki mogu zaključiti što više dorige - veći potencijal za otključat mozak... :loludara:
Gledao sam, i ocena mi je 5/10, film je sto kazes za opustanje.. ali nije ni za sta :D upropaste ga sa previse akcije, pogledaj malo stariji film, iz 2000 i neke, (5. 6.) Limitless, na tu foru, al nije tako predstavljeno samo, ozbiljniji je dosta \:D/

ending je bio nizasta u Lucy, to mi je najvise upropastilo film. Limitless mi je bio odlican, preporucam svima.

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #17253 : 07. Lipanj, 2015., 18:30 »
Crowd funded film (parodija na policijske filmove iz 80-ih) .. Uzivajte :piva:

http://youtu.be/bS5P_LAqiVg

« Odgovori #17254 : 07. Lipanj, 2015., 18:33 »
ajme stari koji treš :bonk: lolerica!!!

« Odgovori #17255 : 07. Lipanj, 2015., 20:26 »

Zapravo već mjesecima brijem nabacit ovdje listu šta sam pogledo (gdje je i Lucy) i nikako mi se neda al sad me ovo natjeralo da bar komentiram Lucy :D

Svatko ima svoj ukus odma na početku da napomenem, tvoj poštujem i sve pet. Al osobno Lucy je jedno od najvećih i najtežih smeća i govana koje sam pogledao u zadnjih par godina ako ne i jedan od najlošijih filmova ikad. Znam da je to film : mozak na pašu, al tolku količnu lošosti je teško progutat.
Nezz film je jednostavno prekatastrofalno loš, gluma je c a ne b kategorije, efekti su jedva solidni, priča je smeće, kraj je smeće, sve u svemu scenarij je smeće, a to kaj je nutra Morgan Freeman u ovom slučaju spušta ocjenu a ne diže ju :(
Da ne velim da se scene prebacuju zbrda zdola bez nekog objašnjenja i prekratko traje film ukupno gledajući.
Nezz koji kurac je bio Besonu ? Mislim likec nam je donio Peti Element (mislim isto je realno sranje al je zabavno sranje i po 10 put pun kurac), Taxi, Ronin i ostale jebene filmove. Koji mu je vrag bio s ovim ?
Htio sam ga u kino ić gledat nekoć. Lucy jel. Sreća jebena da nisam.
Nezz film jedino kaj ima je potencijal. Sve ostalo je užas živi. Jedva sam ga pogledo do kraja. Jedva. A i onda sam se osjećao kao AVGN nakon LJN igre jbt :wildboy:
« Zadnja izmjena: 07. Lipanj, 2015., 20:28 MaliMicek »

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #17256 : 07. Lipanj, 2015., 20:38 »
znači očekivanje nešašavog govna od besona i onda spominjanje petog elementa i taxia :hihi::hiha:

lik je šašavac, doslovno svaki njegov film u zadnjih 2000 godina je inherentno šašav.
Tako da sa te strane nema nekog mjesta ČUĐENJU.

ostalo neću komentirat al def pretjerivanje u hejtanju,,,,,,,,,,,,,,,,

« Odgovori #17257 : 07. Lipanj, 2015., 20:44 »
Hejtanje je mnogo butthurtovsko jer sam ja očekivao prije nego kaj je izašao full zabavan i gledljiv film šmrc šmrc

« Odgovori #17258 : 08. Lipanj, 2015., 16:20 »
The Human Centipede 3 (Final Sequence) (2015) - iritantan glavni lik, prvih sat vremena se moglo sažeti u 20-tak minuta, ostatak ništa neviđeno.

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17259 : 08. Lipanj, 2015., 16:36 »
The Human Centipede 3 (Final Sequence) (2015) - iritantan glavni lik, prvih sat vremena se moglo sažeti u 20-tak minuta, ostatak ništa neviđeno.

Kaj to čudo ima 3 nastavka?!?! :loludara: :loludara:
Ja sam gledao prvi dio i vrištao od smjeha... Stvar je jača od bilo koje komedije.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #17260 : 09. Lipanj, 2015., 20:15 »
Star Trek: The Wrath of Khan (1982)

Prvi Star Trek film me i nije baš oduševio ali, za razliku od njega, The Wrath of Khan je sve ono što očekujete od dobrog Star Trek filma: mnogo zanimljivija i obimnija radnja, prava Star Trekovska atmosfera u duhu serije, Khan kao veoma upečatljiv antagonist, a Nimoya i Shatnera ne moram ni spominjat jer su savršeni kao i uvijek... Još vrijedi napomenuti da je, za razliku od prethodnika, dobro odolio zubu vremena. Preporuka.
9,5

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #17261 : 10. Lipanj, 2015., 09:33 »

Kaj to čudo ima 3 nastavka?!?! :loludara: :loludara:
Ja sam gledao prvi dio i vrištao od smjeha... Stvar je jača od bilo koje komedije.

IMDb kaze da su sva 3 nastavka horrori .. Kakva je to komedija ...? :solidus:

Ili je toliko lose, da se pretvorilo u komediju :hiha:

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17262 : 10. Lipanj, 2015., 09:44 »
A gle.. Meni je većina hororaca urnebesno smiješna. Strah je relativan pojam i nisu svi osjetljivi na neke stvari.

U principu je horo, al je meni toliko nerealan i smješan.

Frajer spoji troje ljudi tako da im zašije usta na guzicu frajeru ispred sebe i tak oni žive i hrane se :loludara:

Al hej, ja sam vrištao od smjeha i na egzorcista...

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #17263 : 10. Lipanj, 2015., 14:01 »
Ima istine u tome da su horrori više smiješni nego strašni, ako razmišljaš koliko je nešto realno u filmu ..

Npr. Svaki put se upišam od smijeha kad glavni "ubojica" lovi nekog i hoda umjesto da trči, a ovaj što bježi sprinta i padne ili se posklizne na nešto .. Such a cliché :mrs:

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17264 : 10. Lipanj, 2015., 14:05 »
Malo off topic, no kad ćeš mi poslat rezultate Core Tempa? Skroz me zanimaju kako je tvoj chip ispao

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9