HCL.HR

CRObbitARTS

  • 0 Odgovora
  • 4011 Hitova
CRObbitARTS
« : 10. Travanj, 2016., 13:26 »
Pozdrav ekipa :) Ovim putem htio bih vam predstaviti svoju stranicu i projekt CrobbitArts. ( - https://www.facebook.com/CrobbitArts-1684990291773659/ - )

Radi se o video igrama koje su crtane rukom te se baziraju na priči.
Već godinama pišem razne kratke priče i knjigu, te sam vremenom počeo učiti kod kuće, crtati i programirati.
Tako sam svoje priče odlučio pretvoriti u video igre, priče koje su motivacijske, inspirirajuće, i u kojima svatko može pronaći neki djelić sebe.

Tako sam nedavno stupio u kontakt s jednim gaming studiom, s kojim ću ovog mjeseca početi surađivati i koji će mi pomoći ostvariti moje projekte.

Baziram se na platformerskim i Point & Click igrama, od kojih bi za sada izdvojio The Lucid Tale, platformer koji je crtan rukom, i u kojem ne postoji niti jedan isti objekt. Svaki level, platforma i neprijatelj u igri su posebno rukom crtani i drugačiji. Za sada na stranici postoje samo dva test videa, ali pravi trailer za igru dolazi uskoro, te je igra veoma napredovala i doživjela mnoge promjene u međuvremenu.

Također, bez obzira što je to "samo" platformer, moj cilj je i takvim igrama dati "dubinu", i obogatiti ih snažnom pričom.

Tu bi još izdvojio i svoju knjigu koja će se pretvoriti u Point & Click avanturu, priča o Inuit (Eskimo) dječaku koji na obalama hladnog Grenlanda odlazi u nepoznato i u avanturu sa svojim psom kako bi spasio život svoje majke. Priča prepuna ilustracija i Inuit mitologije, koja će vas upoznati pobliže s Inuitima, njihovim pričama i legendama. Možete pogledati neke ilustracije u albumima na stranici.

Na stranici također objavljujem i neki svoj random art.

Ukoliko vam se sviđa, evo link za stranicu, gdje možete pratiti daljnji razvoj, dati podršku i tako :) - https://www.facebook.com/CrobbitArts-1684990291773659/

-
« Zadnja izmjena: 10. Travanj, 2016., 13:53 Yosip »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9