RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Minecraft HCL Server: Ep. 04: Idemo u goste ( ft. chp0805 )Eto sarmine epizode kako je iso ka meni u goste :P razgovori i price... svega i svacega. Check it out.
Velika urota protiv antkillera! Moderator nije bio online da ODMAH makne offtopic iz ove teme, eto ga maknuto jeCitat: chp0805 - 13. Veljača, 2013., 21:49Minecraft HCL Server: Ep. 04: Idemo u goste ( ft. chp0805 )Eto sarmine epizode kako je iso ka meni u goste :P razgovori i price... svega i svacega. Check it out.Sarma ima super intro samo šteta za muziku ako dobije flag
Citat: NOT GOOD - 13. Veljača, 2013., 22:38Velika urota protiv antkillera! Moderator nije bio online da ODMAH makne offtopic iz ove teme, eto ga maknuto jeCitat: chp0805 - 13. Veljača, 2013., 21:49Minecraft HCL Server: Ep. 04: Idemo u goste ( ft. chp0805 )Eto sarmine epizode kako je iso ka meni u goste :P razgovori i price... svega i svacega. Check it out.Sarma ima super intro samo šteta za muziku ako dobije flag Yeeeeaaah! The Who, jedan od meni najdražih bendova. Nadam se da neće biti problem radi autorskih prava. Sarma, pitaj Pete Townshenda da ti dopusti, jer je intro predobar!
Updejtana je lista igrača koji snimaju na HCLuhttp://minecraft.hcl.hr/youtube-kanali/
PS. Za one cijepljene protiv humora, zajebavam se:mrgreen: