HCL.HR

Imate li zdravstvenih problema zbog igranja?

  • 45 Odgovora
  • 44155 Hitova
*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Imate li zdravstvenih problema zbog igranja?
« Odgovori #45 : 20. Veljača, 2018., 09:39 »
Pošto ja volim handheld iliti prijenosne konzole, najčešće igram ležeći u krevetu.
U ležećem položaju mi ruke trnu i bole za poludit što god da igram nakon 20-30min, bio to psp, ds...ustvari kad razmislim, bole me i kada čitam npr stripove. zašto stripove? Zato što kolekcionarska izdanja dolaze sa tvrdim koricama i debelim papirom i većim formatima, tako da imaju od 800gr do 3 i kusur kg (the walking dead omnibus ima tih 3 i nešto sitno kile). Knjige su puno puno lakše :D

Imam poprilično veliku herniju diska između L4 i L5 što nije uzrukovano igranjem i/ili sjedenjem za kompom, već sa tegljenjem veš mašina i ostalih laganih kućanskih aparata 9 godina na starom poslu (ovo bi trebao operirat, ali eto izbjegavam već 5 godina, vježbajući i donekle se pazeći). E kad to govno stisne, onda mi suze idu i kad sjedim i kad ležim i kad bilo što radim, posljedica je išijas, osjećam ga uvijek, samo se intenzitet mijenja. Tako da neznam, ovo mi i je i nije problem, ali zato izbjegavam igranje na kompu gdje moram sjedit.

Kada sam tek uzeo PS4 igrao sam ga jednu nedjelju nekih 12-13h, oči suzile, krvave, pekla me sva koža oko očiju jer su je valjda suze nagrizle...prisjelo mi...nakon toga ne znam da li sam igrao dulje od 2-3h odjednom. Neki put mi se zna mutit i vid i od igranja, ali još češće od gledanja TV-a, ali to se IMHO ionako sve svodi na isto.

I tu su naravno bile neizbježne upale posvuda kada sam tek kupio Wii :D :D
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9