RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
MOJE MISNJENJE: Po meni je Skyrim overhypano smece, koje ne zasluzuje na ljestvici od 10 vise od 6. Skyrim je primjer uspjesne reklamne kampanje koja ispire mozak masi. Svatko ko stavi Skyrim u top 10 nije pravi gamer, zato sto nije upoznat sa pravim modelima igara. Opcenito Skyrim i Oblivion igraci su ljudi koji nisu odigrali vise od 10 igara u zivotu.
Ma gluposti. Skyrim ima apsolutno sve što bi jedna vrhunska igra trebala imati, od priče i atmosfere do istraživanja, trajnosti i sitnih detalja koji su po svuda, čak i više nego što je potrebno.
@Pajko jel ti vidis da je lik rekao da je to najbolja igra ' po njemu ' ?
Citat: Shazaam - 08. Svibanj, 2012., 17:38MOJE MISNJENJE: Po meni je Skyrim overhypano smece, koje ne zasluzuje na ljestvici od 10 vise od 6. Skyrim je primjer uspjesne reklamne kampanje koja ispire mozak masi. Svatko ko stavi Skyrim u top 10 nije pravi gamer, zato sto nije upoznat sa pravim modelima igara. Opcenito Skyrim i Oblivion igraci su ljudi koji nisu odigrali vise od 10 igara u zivotu.Onda si ti frajeru jedini "pravi gamer". MOJE je MIŠNJENJE da je ovaj post odraz tvoje inteligencije.
Citat: Cole - 08. Svibanj, 2012., 15:02Zašto, ali zašto hejtaš?!Čemu mislim. Njemu možda apsolutno paše taj žanr i baš ta igra. Nezz nečije najdraže igre nebih nikada ni pogledao, ali ne disam na to. Ololo nisu svi tvojih pogleda. 1. Zašto joj nijedna igra nije ravna Skyrimu? mislim ono mogu ja uletit i reć postal je najbolja igra ikad jako je volim durr i nedat objašnjenje2. Bathesda?!
Zašto, ali zašto hejtaš?!Čemu mislim. Njemu možda apsolutno paše taj žanr i baš ta igra. Nezz nečije najdraže igre nebih nikada ni pogledao, ali ne disam na to. Ololo nisu svi tvojih pogleda.
Citat: Pajko - 08. Svibanj, 2012., 15:08Citat: Cole - 08. Svibanj, 2012., 15:02Zašto, ali zašto hejtaš?!Čemu mislim. Njemu možda apsolutno paše taj žanr i baš ta igra. Nezz nečije najdraže igre nebih nikada ni pogledao, ali ne disam na to. Ololo nisu svi tvojih pogleda. 1. Zašto joj nijedna igra nije ravna Skyrimu? mislim ono mogu ja uletit i reć postal je najbolja igra ikad jako je volim durr i nedat objašnjenje2. Bathesda?!DERP HERP postal rulla, pogotovo postal 2, igrao ju kao klinac, prelazio stalno stalno stalno i stalno, ono kad mu strgas glavu lopatom, pa ju sutas nogom... brutalno ali zabavno
Citat: PhSxX! - 09. Svibanj, 2012., 15:26Citat: Pajko - 08. Svibanj, 2012., 15:08Citat: Cole - 08. Svibanj, 2012., 15:02Zašto, ali zašto hejtaš?!Čemu mislim. Njemu možda apsolutno paše taj žanr i baš ta igra. Nezz nečije najdraže igre nebih nikada ni pogledao, ali ne disam na to. Ololo nisu svi tvojih pogleda. 1. Zašto joj nijedna igra nije ravna Skyrimu? mislim ono mogu ja uletit i reć postal je najbolja igra ikad jako je volim durr i nedat objašnjenje2. Bathesda?!DERP HERP postal rulla, pogotovo postal 2, igrao ju kao klinac, prelazio stalno stalno stalno i stalno, ono kad mu strgas glavu lopatom, pa ju sutas nogom... brutalno ali zabavno Zabavno, ali nikad nisam mogao probaviti Loadscreene od 10 min na svakih 20 koraka.