Fallout 3, Dead Space, GTA 3, San Andreas, VICE CITY, Max Payne, Syberia 2, Modern warfare, Mirrors edge, Far Cry, Crysis, TES Morowind, Fable, Super Mario, Age of empires 2, Civilization 3, Metal Gear Solid na ps1, Tomb Raider na ps1, Donkey Kong racing n64, POKEMON-i bilo koji na gameboyu, kasnije na PC-u, pa cak i dan danas...
I tako, ovoo su neke sta mi najvise ostaju u sjecanju, od ogromne kolekcije, sve ove naslove sam prosa po 10 puta sigurno(osim njih par koje nikad nisam zavrsio poput fallout 3, Morowind, MGS).Uz njih sam naucio dosta engleskog jezika, odrastao, trcao iz skole da igram sta prije, glumio da sam bolestan po 3 dana iz kreveta bi POKEMONE igra, nebi izlazija...
Iskreno spadaju u 1/5 moga zivota i tako ce ostat dok ne umrem, s punim pravom nazivam sebe GAMEROM i ponosan sam na to...To je dio zivota, 1/5 je previse, ako uzmete u obzir da cu barem 2/5 zivota prospavat.Ako su filmovi 7. umjetnost ili koja vec, igre su 8. umjetnost, mi smo generacije koje su odrasle uz to, pogotovo na nas koji ih volimo su ostavile ogroman utisak....I hvala im na tome..
Malo sam skrenuo sa teme, sada dolazimo do bitne stvari...Moja najbolja igra ikad je GTA3.Razlog tome je sto je to prva igra ikad ciji je svjet bio veci od svjeta u kojem zivim i zivio sam u GTA3 doslovno imao sam osjecaj da sam otisao u Afriku na safari...Izgubljen, zadivljen, sretan, ispunjen i zahvalan sto postojim danas kada postoji to sve.
Hvala na slusanju, do javljanja...