Dosta poznanika i ljudi koje znam koji posjeduju Witchera 3 stane nakon 15-20 sati u Velenu. Što zbog vremena, što zbog gubitka volje..
A zapravo tek kad izađeš iz Velena igra POČINJE.
Pogledao vrijeme na Steamu za W3 i jedan prolaz igre i ekspanzija = 240 sati

Niti jedna igra meni poznata ne pruža toliko sati za samo JEDAN prolaz, ni Fallouti ni ništa, izuzev jedino Skyrima, da, tj Eldera...
s tim da sam fast travel koristio pun k.... i nisam se divio svakom koraku u igri.
A i evo ga na Steamu GOTY izdanje 20 ojra....nastavi ga definitivno, ljubitelj otvorenih svijetova poput tebe ne bu razočaran.

Enivej još se u 2017. igralo ali nije na listi:
Stellaris : Iako sam ga prije isprobao dao sam si truda kroz nekih desetak sati da isprobam Syntetic Dawn i na kraju krajeva zapravo odustao od kupnje. Koliko god obožavam takve masivne 4X turn-based/RT strategije jednostavno neke dizajnerske odluke koje su mi bile trn u oku su me odgovorile od tog ulaganja. Bez obzira na to Paradox je izdao jedan vrlo vrlo kvalitetan naslov koji baš i nije za mase pa nije ni čudo da je "ispod radara"
Open RA: Udar nostalgije je jak kao atomska u igri ili kao onaj krnji "konstršn komplit" glas. Iznimno mi je drago da je praktički studentski projekt "prebacivanja" starijih igara na nove operativne preko Open GL-a zaživio u ajmo ju nazvat zanimljivu platformu koja ne nudi samo originalni Red Alert, nego i Tiberian Dawn i Dune 2000, cijele igre sa cijelim kampanjama, skirmish modom sa brdo mapa i aktivni MP uz konstantno ažuriranje. Besplatan i težak paket par MB je bio pun pogodak kad je tuga za mrtvom grafuljom bila na vrhuncu i pružio je sate i sate ponovljene zabave iz puno mlađih dana.
PES 2017 - Malo na full grafici, malo na 640*480 sa svime na low

PES je i dalje bio zabava meni i nekolicini bliskih frendova uz pokoju pivu i zajebanciju. Ocjenu ne želim davat jer bi o "bugovitom" PES-u mogao napisat pet strana ali i ne mogu jer zapravo igramo jedan jedini mod tj klasični meč sa dva igrača jedan protiv drugog i nisam sve isprobao. No veliki broj tekmi se odigrao i frend i ja smo napravili i tablicu u excelu sa statistikama međusobnih utakmica. Uglavnom nakon nekih 80 tekmi ga baš ubijam.
ME: Andromeda - Među prvim igrama koje sam isprobao na PS4. I moram priznat onaj trial od desetak sati me definitivno kupio.
Nabavljam...ali za PC
Dota 2 - Eh da...dota...ona igra koja je ko Skyrim Weaponx-u ili bilo kakvi auteki za Čoleta

Pa ipak moram priznat da mi je u 2017 dosta dopizdila i da sam je igrao najmanje unazad pa... otkad je igram.
Najviše se igralo za vrijeme Internationala naravno, jer si nakon pro meča najviše nabrijan pa naletiš na suka blyat ruse pa fuck lol i kada su izašla dva najnovija heroja. No kako sam neko vrijeme bio prisiljen igrati sa smanjenom grafikom neke magije se slabo vide i jednostavno mi je teže pratiti, a i velim dopizdila mi je i prvi put odkad je imam sam je obrisao sa harda. Jer jebiga, steam indikator sati se opako približio blizu
4500 sati. Istina tu je ubrojeno vrijeme loadinga, picka, zujanja i shopinga u meniju itd itd. Al ono fakat 4 i po soma ajde jebote. Jedina izlika mi je to što je to kroz jedno 5 godina

Stiže 2018. živjeli vi svi meni gameri