HCL.HR

Lista odigranih igara 2015.

  • 30 Odgovora
  • 20923 Hitova
*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6572
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #15 : 13. Siječanj, 2015., 23:43 »
Naziv igre
                               
Konzola   Ocjena 
Kratki opis
                                                             
Valiant Hearts: The Great War                     PS4      85/100    Pomalo tužna priča o stvarnom stanju na bojištima, fin vizualni stil, možda kratko i ponekad prejednostavno, no vrijedno kratkog vremena prohoda
Lara Croft and the Temple of OsirisPS479/100Igra sa zabavnim gameplayom koja nažalost gubi dio čari svojim mlakim pristupom u nagrađivanju igrača te pomalo nezanimljivom pričom.
Hotline MiamiPS491/100Najbolji soundtrack ikad. Bolesno dobra priča. Krvavi gameplay kojem ćete se vraćati iznova. Ovo mii je inače 3. put da prelazim igru, prvi put na PS4. Topla preporuka.
Infamous: First LightPS484/100Dosta dobro, OK priča, možda malo monotono u nekim segmentima poput trčanja s jednog dijela grada do drugog, zabavan gameplay
The SwapperPS488/100Iznenađenje za mene, nisam puno očekivao,  a dobio odličnu priču, zabavan gameplay i neke od najluđih zagonetki. Spooky atmosfera čitavo vrijeme, definitivno preporuka
« Zadnja izmjena: 28. Siječanj, 2015., 12:25 kaisersephirot »

*

Deadwalker

  • Moderator
  • *****
  • 2497
  • All the pieces matter
    • HCL
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #16 : 14. Siječanj, 2015., 19:12 »
Naziv igre                              Platforma   Ocjena 
Kratak opis
                                                             
Infamous: Second SonPS490/100Ono kad ti igra legne kao budali šamar. Znači prilično velik grad za zajebanciju, nekoliko različitih moći na raspolaganju, konačno protagonist u serijalu koji nije naporan i ono, gomila destrukcije koja je vizualno fakat prekrasna (eye candy na kubnu). Ok, tu su i poprilično sterilni side questovi, no uz dobro doziranje, ne smeta baš i fino se popuni satnica.
Never AlonePC (Steam)81/100Vrlo dobar platformer koji ne nudi ništa revolucionarno po pitanju gameplaya, no nadoknađuje to vrlo lijepo prezentiranom pričom, odličnom atmosferom i dokumentarističkom prezentacijom kulture u kojoj je nastao temelj igrine fabule. Svakako igra vrijedna prelaženja, posebice za ljubitelje žanra. Detalji u HCL recenziji
« Zadnja izmjena: 25. Siječanj, 2015., 16:24 Deadwalker »
The greatest teacher, failure is.

*

StreetFigter88

  • **
  • 413
  • Neki n00b mi je ukrao prethodni avatar :(
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #17 : 25. Siječanj, 2015., 23:08 »
Igra:                   Ocena           Platforma            Dojam
Heartstone         8/10                PC          Nije pomogla ovisnost o sreći i AIP elementi, ali svidjaju mi se detalji na mapama i igra je zarazna.
FIFA World           6.5/10            PC        Ajde pre znam da je mlati pa klati, ali su mogli dodati jos sadrzaja i staviti bolju grafiku.
LOL                         5/10               PC        Ne volim MOBA zanr, ali su mi DOtA i SMITE bolje sjeli, svako ima svoj ukus.
PES 15                    8/10              PC        PES je doveo grafiku u red, samo tako treba nastaviti.
NBA 2k15                8.5/10           PC          Online nije bio u redu, ali i grafika ima musica ciljam na parket
Skrilex je Mocart 21. veka !!!!

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #18 : 22. Veljača, 2015., 23:19 »
Naziv igrePlatformaOcjenaKomentar
Metal Gear Solid V: Ground ZeroesPC77/100   Igra je prekratka da bih joj dao veću ocjenu, međutim, fasciniram sam gameplayem, te smatram da će Phantom Pain biti fantastičan. Priča sama za sebe nije baš najjasnija, međutim, ova igra svoj cilj obavlja savršeno - odličan je uvod za Phantom Pain  :thumbs:
Half-Life 2: Episode OnePC83/100Episode One je odličan nastavak na HL2, i iako mrzim epizodno izdavanje igre, zadovoljan sam odigranim. HL2 je jedna od najboljih igara ikada, a prvoj epizodi bih dao i nešto veću ocjenu, samo da je malo duža... Uskoro Episode Two :D
Assassin's Creed IIIPC80/100Igram AC redom, i došao sam do ovog dijela. Ono čime se svaki put razočaram je jednoličan i jednostavan combat system. Zbog toga nikada i ne očekujem previše, ali me trojka oduševila nekim inovacijama u gameplayu. Haytham je fantastičan lik i iskreno žao mi je što se radnja vrti oko Connor-a, a ne oko njega. Sve u svemu, solidna igra. Radujem se Black Flag-u.
Call of Duty: Black Ops IIPC68/100Razočaran sam svakim Call of Duty-jem nakon World at Wara. CoD 4 bio je nešto najbolje što se FPS žanru desilo, međutim, svakim novim nastavkom dobijamo more bespotrebnih filmskih scena koje ovim igrama umjesto napetosti u igri, daju napetost u priči. Igra time postaje besmisleno napucavanje protivnika koje vodi do nekog preokreta u priči, što u neku ruku, nema previše smisla.
Bioshock Infinite: Burial at Sea - Episode OnePC65/100Infinite je fantastičan, ima sve što se od igre može poželjeti. Cijeli serijal je fantastičan, svjetovi u kojima se odvijaju radnje sva 3 dijela su detaljni, živi, zanimljivi, raznoliki... Burial at Sea - E1 je čista iznuda novca od fanova. Jedina pozitivna stvar je ta što smo se vratili u Rapture... mada ni on nije ono što je nekada bio.
Ryse: Son of RomePC79/100Nekako ne shvatam kritike na netu koje su doslovno pojele ovu igru, ocjenjujući je prosječnom ocjenom od 60. Shvatam da je igra linearna i da su borbe jednolične, međutim, to je odlika svih modernih igara (nažalost) :solidus: Ono čime me Ryse privukao su spektakularna grafika, dobra priča, zanimljiv glavni lik i odlično prezentirana atmosfera starog Rima.
« Zadnja izmjena: 22. Veljača, 2015., 23:28 regginald300 »

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #19 : 25. Veljača, 2015., 12:12 »
IGRA                                         OCJENA                                                                        DOJAM
--Blade & Soul Dojo--99/100   INFO-Odlican gameplay i combat sistem kao ni u jednoj MMO igri dosad, jedino sto igra nije još dostupna za Europu (Kina i Korea trenutno) grafika za jedan MMO je odlicna igra rađena na Unreal Engine, questovi su tipicni kao u vecini MMO ali ima neki improvizacija, moze se igradi na Oficijalinim Kineskim serverimal al ako se ima dobar net jer ovako je Ping oko 300 pa nije bas igrivo, ali postoji i ajmo rec piratski server u EU al on kasni malo s update, ako nekog zanima PM me :D-
--Black Desert Online--99/100   INFOIsto tako jedan predobar MMO koji je jos u Beta testu (Korea i Japan uskoro i West),moguce zaigrat na njihovim oficijalnim serverima s nekim malim Engleskim patchom,ali treba verifikacija preko korejskom mob broja xD, zaigrao sam je i nemam rijeci kako da je ocjenim jednostavno VRH  to kad bi vi iz HCL-a pronjuskali i napravili neku malu recenziju o tim dvjema igrama to bi bilo super :D
« Zadnja izmjena: 04. Ožujak, 2015., 13:59 Cole »

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #20 : 25. Veljača, 2015., 19:38 »
PC                                     Ocjena                                                                         Ekstra!
Half-Life 2 episode 210/100   INFOEkstra igra,presao sam je 3. put sad,odnosno ekstra nastavak,sve HL igre su mi omiljene,preporucujem svakome...

ZADNJE PREĐENO: FC2
TRENUTNO SE IGRA: CS:GO
« Zadnja izmjena: 25. Ožujak, 2015., 08:16 Cole »

*

fable3

  • n00b
  • 1
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #21 : 26. Veljača, 2015., 13:41 »
IGRA                                         OCJENA                                                                        DOJAM
Darsiders2,Dark Souls 2,Arkham City,Max Payne 390/100   INFOSve navedene igre sigurno već znate tak da ...INFO:HCL Recenzije i Yobytoo

ZADNJE PREĐENO: Batman:Arkham Asylum
TRENUTNO SE IGRA: Pošto šljakam od 16-3,4h ujutro svakoj od navedenih igara posvetim nekih 3-4h kad dođem s posla prije spavanja :D 

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #22 : 05. Ožujak, 2015., 18:16 »
1. Naziv igre: Tears to Tiara II
Platforma: PS3
Ukratko: Cijeli prvi mjesec proveo sam igrajući ovu igru, a nisam nabio neku satnicu. Doduše, to je zato jer ne računa 'Game Over' ekrane. Priča je naprosto fascinantno naporna (dovoljno je reći da neke scene između borbi traju i po sat vremena ili više) te cijelo vrijeme ispunjena iritatnim japasnkim glasovima koje je, Bogu hvala, moguće isključiti - uradio sam to nakon prve ili druge misije. S druge strane, briljira u najvažnijem segmentu - borbi. Iako je tokom igre dostupna opcija rewind, ne olakšava baš igru; tu je samo da smanji višeminutnu/višesatnu frustraciju nastalu zobg loše postavljenih likova i krivo odigranih poteza. Svakako preporučam, ali samo hardcore fanovima SRPG žanra.
Ocjena: 8.5/10



2. Naziv igre: Resident Evil
Platforma: PS3
Ukratko: Ovu igru sam odigrao već nekoliko puta na Kjubu, no unatoč tome i dalje sam ju namjeravao uzeti. Kad se iznenada pojavila opcija kupnje iste sa Store-a po cijeni od nekoliko desetaka kuna, morao sam to iskoristiti i osvojiti platinu za koju mi je trebalo, bez zajebancije, 9 prelazaka. Istina, moglo se to i za manje, ali možće se reć da sam ju na ovaj način usavršio. Nudim uslugu platiniranja, ako nekome treba. Šalu na stranu, ovo je igra kojoj je zbilja teško naći manu i... da, to je to.
Ocjena: 9.5/10



3. Naziv igre: Hatsune Miku Project Diva F
Platforma: PS3
Ukratko: Rijetko me neka igra ''primi'' i drži za ekranom kao što je to uradila H. Miku. Možda zbog razloga što nikad ovakvo nešto nisam igrao ili zbog toga što mi je trebalo nešto ''drugačije'' za promjenu ili možda zbog činjenice da sam ju smatrao djetinjastom... Neznam. Nije bitno. Igra mi se svidjela istog treba kad sam upalio demo; demo koji sam igrao dosta dugo i pritom se usavršio, što najbolje dokazuje činjenica da sam ju platinirao - ako se vjeruje PSNprofiles sajtu - u rekordnom roku od 3 dana i 11 sati. Easy nisam ni isprobao, Normal je dosadan, Hard je prava stvar, Extreme baca u depreciju. Šteta što nemam volje baviti se Edit opcijom te što ne postoji mogućnost skidanja editiranih pjesama iz drugih regija; za to bi mi trebala japanska verzija jer čujem da su si dečki i cure tu dali truda.
Ocjena: 10/10


4. Naziv igre: Diablo 3
Platforma: PS3
Ukratko: Svoje sam dojmove već pisao prošle godine; ništa se nije mijenjalo. Ganjao sam platinu i pritom ustanovio da je demon hunter, iako mu život ovisi o svega 2 skilla, prilično dobar na Inferno Master III težini ''regularn'', ali zato saka nenormalno u boss borbama. Potom sam startao i hardcore - njega sam ostavio za kraj - također sa DH klasom i pritom neke dobre predmete dobio. Prilično dobre predmete. Bit će gušta s njime igrati RoS... ako ga ikad nabavim.



trenutno se igra: The Guided Fate Paradox (PS3)
« Zadnja izmjena: 06. Ožujak, 2015., 02:24 Emperor Ghaleon »

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #23 : 05. Ožujak, 2015., 20:51 »
1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Platforma: 3DS
Dojam: Remake najpopularnije Zelde zorno pokazuje da pravi klasici nikad ne zastarjevaju. I dalje odlična igrivost i u akcijskim i u istraživačkim segmentima, no sa dodatnim pogodnostima bolje grafike i drugog ekrana (zbog kojeg je mijenjanje opreme fluidnije). 3D efekt je uglavnom dobro odrađen, a ponekad je bilo bolje igrati sa običnim prikazom.
Ocjena: 96/100

2. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Platforma: PS3
Dojam: Prolog za The Phantom Pain dovoljno je igriv za nekoliko prolazaka. Dodatne misije produljuju trajnost iako bi bilo poštenije da je Konami pričekao i objavio sve kao cjelinu.
Ocjena: 70/100

3. Resident Evil HD Remaster
Platforma: PS3
Dojam: Resident Evil, naslov koji se bez većih promjena u gameplayu pojavljuje već četvrtu generaciju konzola, opet krasi iznimna kvaliteta koja se bez obzira na mijenjanje trendova u svijetu video igara s godinama ne umanjuje. Sustav rješavanja zagonetki u kojima pronađemo predmet A kojeg ćemo morati postaviti na određeno mjesto da bi dobili predmet B kako bi mogli dalje vršiti progres i u današnje vrijeme gaminga ima svog šarma i dođe kao dobrodošlo osvježenje naspram inzistiranja na konstantnoj akciji. Manji minus bi bio što i s novim sustavom kontrola može biti određenih problema pri promjeni položaja kuta kamere.
Ocjena: 95/100

4. The Legend of Zelda: The Wind Waker
Platforma: GC
Dojam: Specifičan grafički stil igre koji je svojevremeno izazvao kontroverze i danas se jako dobro drži. Velik otočni svijet za istraživanje s gotovo nepogrešivim gameplayom pruža iznimno uživanje. Sama je priča jako dobra, no kratka, a borba nije baš na razni ostalih dijelova serijala zbog ponekih iritantnih protivnika. Dungeoni su vrlo dobro dizajnirani, no tek zadnja dva bih istaknuo među bolje u serijalu. Glazbene teme su izvrsne (posebno uvodna) i dalje među najboljima u serijalu.
Ocjena: 95/100

5. Left 4 Dead
Platforma: X360
Dojam: Vrlo kratka, no zabavna zombi pucačina. Ima ugođaja, no moglo je biti i nešto raznovrsnijih nivoa i definitivno većeg trajanja.
Ocjena: 75/100

6. Paper Mario: The Thousand-Year Door
Platforma: GC
Dojam: Vjerojatno najbolji RPG na GameCubeu. Jako dobar grafički stil, no moglo je biti više "papirnasto" s obzirom na naslov igre. Glazba je također u redu, zgodne melodije. Sve ostalo je gotovo na najvišim razinama: sustav borbe, hrpa sposobnosti i poteza, maštovit dizajn nivoa, dodatni i vrlo zabavni igrivi likovi, zanimljivo razvijanje priče... Ponekad previše teksta zna zasmetati, ali ništa strašno.
Ocjena: 90/100

7. Ninja Gaiden Sigma
Platforma: PS3
Dojam: Nešto ušminkanija verzija nekadašnje Xbox ekskluzive Ninja Gaiden Black i dalje je izniman akcijski naslov sa odlično dizajniranim područjima koji nisu strogo linearni iako dodatna tri poglavlja sa Rachel i nisu nešto posebno. Bila je ispravna Itagakijeva odluka da se u svojoj verziji fokusira samo na Hayabusu kao jedinog igrivog lika.
Ocjena: 85/100
« Zadnja izmjena: 11. Ožujak, 2015., 14:10 Densetsu »

*

Pedja1234

  • n00b
  • 2
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #24 : 23. Svibanj, 2015., 13:56 »
1.NFS Run:1-10:8 Sasvim dobra trkacina,dobra grafika,prica je mogla biti jos bolja,samo mi se malo monotono sto iskljucivo samo vozis tj nije kao Carbon  :)
2.Grand Theft Auto 4:1-10 8,5 Jako dobra 3D Person igrica,ima dosta oruzja,malo manje sifri,svidja mi se to sto glavni lik ima mobilni ali ne moze menjati frizuru kao ni ici u teretanu :mrgreen:.
3.Assasin`s Creed 3:1-10 10Ova igrica je zaista ostavila veoma jak utisak na mene,dobra prica,dobra grafika,dosta mogucnostci zaista fantasticna igrica :clap:
4.Max Payne 3:1-10 9 Igrica je veoma dobra,Dobra grafika,veoma dobra prica,moglo je biti malo vise oruzja,takodje imam i jednu zamerku veoma je kratka,ali svakako bi je preporucio :piva:

*

bartul_9

  • ******
  • 3896
  • Welcome to the matrix.
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #25 : 04. Lipanj, 2015., 09:45 »
IGRA                                         OCJENA                                                                        DOJAM
Killzone shadowfall PS490/100   INFOIgra je extra cak i najbolja koju sam dosada odigra na PS4
GTA5 PS495/100   INFOSve mi je extra stvarno nema zamjerke osim par sitnica, hranjenja da bi prezivio, bildanja i sta je po meni svjet trebao bit bar jos pola ove sadasnje mape veci nego sta je, al sve ostalo svaka cast nema se sta rec
Sleeping dogs PS488/100   INFOGta u Hong Kongu nemoze bit lose, a i za promjenu vozit na ljevoj strani ceste i osjetit malo drugaciji stih to jest dasak dalekog istoka, svakako ljepo, topla preporuka
GTA4 PC98/100   INFOZnaci nakon 7,8 godina napokon uzea novi laptop i pokrenija pricu na koju san cekao dugo vremena, i odusevila me u svakom pogledu i ispunila sva ocekivanja i iskreno vise sam uzivao u prici nego u ijdenom drugom GTA
Assassins Creed 3 PC70/100   INFOMozda je to zato sta san je tek sad odigra pa me nije toliko odusevila kao sta bi da san je odigra kad je izasla, iako prepuna sadrzaja, ogroman otvoren svjet i jos mnoga toga, ja sam cjelo vrjeme ima neki osjecaj traljavosti, praznoce dok san igra i koliko god mi se tribala svidit nije uspila u tome i osta sam razocaran, nisam je ni odigra do kraja, nisam se zelija mucit, jednostavno iman osjecaj da bi me prije par godina taj otvoreni svjet i to sve uvelike fascinira al nakon black flaga i ostalih naslova poslje ac3, jednostavno izgleda mi bezveze , a i dosta problema sa igrinom optimizacijom me takoder nagnalo da prekinem svoju avanturu netom poslje nego sam izbacivao caj sa brodova u Bostonskoj luci, gdje sam pritom organizirao i sudjelovao u Bostonskoj cajanki
Euro Truck Simulator 293/100   INFOImali sta ljepse nego sjedit u Mercedesovom sleperu kacit prikolice i vozit ih od grada do grada po europskim cestama, pritom riskirat zivot i veliki minus na racunu firme dok preticem kolonu od 3 auta neznajuci sta dolazi iz suprotnog smjera jer vidim samo ostru okuku i to sve iz svoje sobe, naslonjen na krevetu sa laptopon na sebi i cigarom u ustima..Osjecaj kamiondzije blizu virtualne stvarnosti, stvarno svaka cast, obozavan ovu igru
Spec Ops The Line PC99/100   INFOOdigra spec ops the line i topla preporuka svako ko nije odigra pod obavezno, prica, gameplay sve je extra...A pustinjom okovani Dubai mi je daleko najjaci setting u igri koji san ikad vidio, sve je vjerno prikazno, zgrade, sve, sve je na svom mjestu, a pogotovo ljepo izgleda prekriven pustinjom stvarno must play za svakoga ko nije odigrao..Grafika je vrhunska igra je teski show
Far Cry 3 PC93/100   INFODaleko najjaca igra sta se tice napucavanja, suljanja opcenito san dozivia najbolji, najzivlji najlipsi osjecaj uzivanja i doslovno igranja igre ne da se silim i da cekan kad ce nesto zavrsit nego sam se prepustija uzivanju u svakom njenom djelu, FPS je uvik ispred svega ostaloga, bar sta se mene tice, a far cry 3 mi je omogucio osjecaj FPS-a u punom smislu....Suljanje kroz nisko raslinje, lagano kokrak po korak priblizavam se neprijateljskoj postaji, vadim snajper, gledam kroz ciljnik, oznacujem neprijatelje, te odjednom cujem na svojim 7.1 G35 slusalicama neki zvuk iz daljine, sve je blize, pokusavan razaznat odakle ce doc doslovno samo sta ne iskocin iz stolice od napetosti i onda me odjednom zaskoci tigar, pocme grist, neprijatelji me vide, podignu alarm, ja poginem i propadne napad...Umisto da buden tuzan sta nisan uspija iz prve ko sta u vecini igara buden, ja buden presitan sta san opet na 500m udaljen od postaje i iman priliku za novi napad i tako po 20 neuspjelih pokusaja, ja u svakome uzivan samo zato sta mogu opet napast..Stvarno brutalno dobra igra, jedino je manja ocjena sta nemogu sve stavit na ultra detalje, iako mi to inace nije bitno, ovo je toliko dobra igra da je triba igrat na najjacim postavkama i doslovno provest veci dio zivota bogu iza nogu, u tropskim krajevima, i sve to iz udobnosti svoje sobe...Far Cry 3 definitivno top 5 svih vremena
The Order 1886 PS490/100   INFOMozda kratkog sadrzaja, linerana te zanimljiva samo za jedno odigravanje mene je ocarala pricom, grafikom, London u Vikotroijansko doba izgleda savrseno, a ova igra vam dozvljava da prozivite pravo produzeno filmsko iskustvo i moram reci iako je dobila niske ocjene mene je ocarala i ne zalim sekunde provedene u njoj.
Splinter Cell Blacklist PC88/100   INFOZanimljiva filmska prica, podsjeca me na Mission Impossible, dobar gameplay i dobra ocjena.Volio bi da je punokrvni stealth model, ovako kad mi je dopusten otvoreni nacin da ja biram dosta djelova igre proletim napucavajuci se.Al sve u svemu dobra i kvalitetna igra.
Alien Isolation PC94/100   INFOPocevsi od atmosfere, grafike, price i svega ostalog, igra je tesko savrsenstvo.Osjecaj straha i paranoje je savrsen.Igru obavezno igrati samo po noci, ja nisam nikad uspio preko 2 sata, jednostavno me ubije ta atmosfera.Neznam jesam li se u ijednoj igri ikada u zivotu osjecao vise uvucen u samu igru nego u Alienu.Pun pogodak, preporuka svakome, pogotovo obozavateljima filmova, pod obavezno!!
Tropico 5 PC80/100   INFONeznam zasto al ovo je po meni najgori Tropico nastavak ikad, nije mi se dopao ni svidio kao prijasnji nastavci, jednostavno fali mi nekih novina u igri, popot vise gradjevina, dubljeg gameplaya itd.
Witcher 2 PC65/100   INFOOd pocetka mi se nije svidjela igra, iako sam imao velika ocekivanja i nadu da ce mi se svidjeti.Prekomplicirana mi je bila od pocetka, jednostavno mi nije legla, neznam za treci dio, al ovaj sigurno vise necu zaigrat
Assassins Creed 4:Black Flag PC96/100   INFOKoja igretina, koji dozivljaj, koji gust.Najbolja AC igra do sada i doslovno se moze reci kako je ovo GTA na moru, u dobu pirata.Setting igre mi je savrsen, prica, gameplay, sve je na svom mjestu, uzivao sam u svakom trenutku provedenom u istoj.Nemam nista drugo nego rjeci hvale, i jedva cekam ponovno odigravanje kada kupim bolji stroj.
Life is Strange PC91/100   INFOSavrsena prica, zanimljiva od pocetka do kraja, puna preokreta i upitnika nakon svake epizode.Vizualni stil je pogoden, gameplay je odlican i u svakoj epizodi donosi nesto novo.Cak sam procitao sve novine, papire itd. koji su razbacani po igri i koji sadrze informacije o istoj, a to u igrama skoro pa nikada ne radim.
LA Noire PC88/100   INFOPrezanimljiv i dobro prikazan setting igre.LA u 1940-im je predobro napravljen, ugodaj i detektivksi osjecaj nas prate kroz cjelu igru.Slucajevi su predobro napravljeni, i bas se treba posvetit i prepustit igri kako bi ih uspjesno rjesili.Jedini minus je losa optimizacija, te poneke sitne greske, al u globalu vrhunska igra pogotovo za one koji vole detektivske price
Max Payne PC90/100   INFOOvo je igra koju sam kao klinac presao barem 30 puta, i sada nakon 10 i vise godina i ponovnog odigravanja moram reci kako je igra i dalje predobra i prezanimljiva.Prica sada ima puno vise smisla jer je puno vise razumim nego prije.Ugodaj u igri je brutalan!
Max Payne 2 PC89/100   INFOPredobar nastavak prvog djela.Poboljsava neke stvari i zadrzava one koje valjaju, prica je i dalje bombasticna kao i ugodaj u igri.
Grand Theft Auto 3 PC98/100   INFOZnaci ova igra kad je izasla na PS2 2002 godine ja sam setao 3 kilometra svaki dan, punih mjesec dana, u rodice te bi od 8 ujutro do 6 popodne peglao bez stajanja.Nije imala memorijsku karticu i svaki dan bi prosa do drugog otoka i sutra dan ispocetka.To je trajalo mjesec dana dok mi nije jedno jutro kad sam je opet probudio u 8 ujutro rekla da se PS2 pokvario.Znaci igra je tesko savrsenstvo postavila je temelj svih sljedecih GTA naslova te pokazala sto igre mogu biti.Cak je i danas i vise nego igriva, jednostavno obozavam GTA, a ovo je otac svih GTA naslova.<3
GRID Autosport PC90/100   INFOOdlicna simulacija utrkivanja, ima pokoju manu i gresku al vise, manje sve zanemarivo.

TRENUTNO SE IGRA:------
« Zadnja izmjena: 31. Prosinac, 2015., 11:37 bartul_9 »

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #26 : 04. Lipanj, 2015., 14:38 »
IGRA                                         OCJENA                                                               DOJAM
Far Cry 390/100Odlična i napeta priča; Sistem skillova i craftanja je naravljen baš kako treba te igraču daje do znanja da to nije samo dosadna mogućnost u igri; Velik i lijepo napravljen open world; Multiplayer gamemodovi nisu loši

Trenutno se igra:GTA IV, Child of Light
« Zadnja izmjena: 04. Lipanj, 2015., 14:39 matteokov »

Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #27 : 02. Studeni, 2015., 19:47 »
Danas završio Red Faction Armageddon i Carmageddon Reincarnation..igre su čista 10-tka
Evo još igrica koje su me fascinirale: Max Payne, Postal, Dead Space, Resident Evil, Devil May Cry, Final Fantasy XIII, GTA, Crysis, Far Cry, Dead Rising, Left 4 Dead, Dead Island, Call Of Duty, Medal Of Honor, Need For Speed, Fifa Street, King Of The Road, Manhunt
« Zadnja izmjena: 07. Studeni, 2015., 19:00 Boiler1983 »

*

zvucnjak

  • *
  • 131
  • Carpe per diem
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #28 : 26. Prosinac, 2015., 19:43 »
Moje prethodne liste:  2011  2012  2013  2014


IGRAOCENAUTISAK
The Stanley Parable80Cool ideja, šteta samo što nije cela stvar duža (veća?)... Posle par sati izgubio interesovanje...
The Darkness II85Zanimljiv koncept, prilično zabavna, jedino što se završava nekako prerano, odjednom... Bilo je tu mesta za još, završio sam je za 6 sati (sa umiranjem i restarovanjem).
NFS: Hot Pursuit (2010)89Preporučujem igrati u društvu. Multiplayer neverovatno zabavan, a čak i Career mod ima nekakav "social network" momenat gde upoređujete najbolja vremena sa frendovima.
Evolve (Beta)40Glavni problem (ali ne i jedini) ove igre je nekonzistentnost. Bez obzira kakav ste igrač, možete imati jednu odličnu partiju gde se sve kockice slože, a onda 20 partija gde samo trčite okolo kao blesavi.
SpeedRunners88Bez obzira na to da li ste dobri ili loši u ovoj igri, i na to s kim igrate, dobar provod je zagarantovan! (U tom smislu igra je polarna suprotnost gorepomenutom Evolve-u)
Grim Fandango Remastered93Legendarna avantura zaslužuje taj status. Ako ste ljubitelj oldschool P&C avantura ovo je obavezno gradivo. Neke zagonetke su gotovo nemoguće teške.
Life Is Strange50Izgleda da sam jedan od retkih koji nije posebno oduševljen ovim "interaktivnim" filmom. OK gluma, priča ne baš originalna, sve vrlo predvidivo i neuzbudljivo...
Tera Online (Fate of Arun)45Dobar MMORPG, ali, ipak MMORPG, što znači dosadi posle nekoliko debilnih fetch questova.
The Witcher 398Sitnije tehničke zamerke, ali kad se sve sabere, definitivno najbolja igra koju sam igrao, i to ne samo u skorije već i duže vreme...
Game Dev Tycoon85Odlična zamisao, obožavam neke detalje (posebno njihov pogled na gaming industriju)... Jedino što mi se ne sviđa to je izvestan random faktor neizvesnosti. Čini mi se da sam u različitim prelazima igre donosio iste odluke u približno istim uslovima i u isto vreme, ali sam dobijao različite rezultate.
Borderlands75Ako se igra sa dobrom ekipom može da bude zabavna. Inače u single playeru vrlo brzo postane nezanimljiva.
One Finger Death Punch85Odlična ideja - lepota u jednostavnosti. Dva dugmeta i ništa više. Počinje lagano ali vremenom postaje izuzetno teška.
Portal Stories: Mel80Ne znam koliko je ovome mesto ovde jer je tehnički ovo mod, ali je vrlo dobro ispoliran da mislim da vredi pomenuti. Apsolutno može da prođe kao zvaničan deo Portal serijala. Samo što je jedno 20 puta teži od istog.
Typing of the Dead: Overkill65Intresantna zabavica za ubijanje vremena, a možda i vežbanje kucanja
Rocket League97Kakva FIFA, PESovi i ostalo... Ovo je jedini sport za mene!
Bioshock96Ponekad sam govorio da mi se čini da sam prerastao pucačine. Međutim, ovo me tera da pomislim da možda ipak nije do mene, već do "novokomponovanih" pucačina, koje su očigledno toliko deevoluirale da su izgubile smisao i čar...
« Zadnja izmjena: 09. Travanj, 2016., 12:22 zvucnjak »

*

simesmojver

  • *
  • 71
  • Trust me, I am a engineer
Odg: Lista odigranih igara 2015.
« Odgovori #29 : 31. Prosinac, 2015., 19:57 »
Krenimo od moje prve igre ikad odigrane pa ću lagano nadopunjivat kako se sjetim.

IGRA       PLATFORMA      GODINA      OCJENA
Call of Duty II        PC          2006         100/100
Prešao sam je cijelu. Igra zbog koje sam počeo igrat sve druge. Meni je 100 i ja ocjenjum uvijek po call of duty II.
« Zadnja izmjena: 31. Prosinac, 2015., 20:02 simesmojver »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21