ne tvrdim ja nego cijeli gaming svijet oko tebe, trebas samo malo izvuci glavu iz pijeska i pogledati sto se dogadja, pogledaj odnos sp i mp igara i sam zakljuci gdje to vodi, nito ti nista ne mora reci ako imas malo mozga u tvoj tikvi i znas koristiti onih 6-7% sto mozes...
Samo quotam. Ako nekom trebaju dokazi o vrijedjanju

Da je MP buducnost igranja si mogao naslutiti kad si prvi puta u svoju konzolu upiknio drugi kontroler i tutnio ga frendu u ruke, ako ti tad nije bilo jasno moglo ti je biti jasno kad su usteko 4kontrolera i zahalo s frendovima... mislim kak me ne zivicira kad se neki ponasaju ko kreteni i kad nemaju sto odgovoriti pocnu trolati i vrijedjati... i da tvrdim da moras biti slijep da ne vidis kuda ide igraca industrija i da moras biti glup da dodjes na forum i onda tvrdis kak je mp smece....
S konzolama nemam bas previse iskustva al ono sto imam (PS) kaze da SP igre ownaju MP. Igrajuci Silent Hill, Syphon Filter itd., sam puno vise uzivao nego kad sam se utrkivao sa frendovima ili ne znam, igrao co-op tuce. Onda, kad sam se prvi put ulogirao na bnet (diablo 2) shvatio sam da je pun retardiranih njemaca koji ne znaju 2 rijeci engleskog. Tak da, o MP nemam bas misljenje da je najbolja stvar ikad.
Igraca industrija ide tamo gdje treba ici da bi zaradila. Opet tu dolaze argumenti od tvog proslog topica, a to je da vrhunac MP gaminga mozes naci u igrama tipa Farmville, Texas Hold'em itd. Tako da, ako vec spominjes zaradu i "gaming industriju i svijet oko mene", mozes spomenut i ovakve igre, i usput reci da je to pravac u kojem se gaming industrija krece. Jer to je istina.
Ono sto je ovdje bitno je to sto igrama sve vise i vise pocinje faliti doza umjetnosti, a veliki udio tu ima fokus na MP. Meni, a i svima ovdje koliko vidim, je zabavnije odigrat igru s dobrom pricom, nego igru gdje metak putuje ne znam kako realno.
Ako opet ne kuzim poantu, a procitao sam topic detaljno, znaci da nikad necu skuzit ak mi ne objasnis. Zato objasni molim te.
@Jadran:
Dokazao je da ono sto igraca industrija misli sad (ili glazbena u vrijeme bacha) nece nuzno misliti i u buducnosti. Kao, sad misli da je MP vrh, sutra ce mozda shvatiti da je smece.