ja sam novi ovdje moze li mi tko pomoc? kupio sam neki dan wow. ja sam iz bosne i hercegovine i ne mogu napraviti wow account na wow site-u. pa sam pokuso na wow trance- privatni server (nije piratski-kao sto neki misle) i trazi mi verziju 2.3 a ja imam 1.0, pa moze li mi netko poci od was gamera?
a sto se tice ovi privatni ("piratski" ) servera imate dvije vrste: privatni server na kojemu ne placate nista i ima dozvolu od strane blizzarda za koristenje- to nije kriminal, a kriminal je ako vi napravite privatni server i naplacujete ljudima za igranje i nemate ovlastenje od blizzarda.
Kako misliš da ne možeš napraviti account na wow siteu? Ako imaš originalnu igru moraš biti u mogućnosti napraviti acc, ako nešto ne štima piši mail blizzardu
Ali ajd napiši ovdje točno šta si napravio, jer možda si previdio neki glupi korak etc
Također, imaš samo wow ili imaš i wow + tbc?
Kada napraviš account i 1. put uđeš u igru automatski će ti početi blizzardov download manager skidati veliki patch 2.4 (all in one patch, cirka 1,2 gb), i kada završi ćeš moći normalno ući u igru i početi igrati (eventualno će između skinuti još 2.4.3. patch ali to ti je svega par mb)
Javi šta te muči, pa da vidim dal mogu ikako pomoći