HCL.HR

Gamerske Sluske giveaway! Genius Mordax HS-G600

  • 0 Odgovora
  • 1436 Hitova
*

Cingo

  • n00b
  • 2
Gamerske Sluske giveaway! Genius Mordax HS-G600
« : 11. Siječanj, 2014., 18:33 »
e-Sport.hr organizira nagradnu igru ( https://www.facebook.com/esp.hr?ref=hl )
Kako bi sudjelovali u igri morate napraviti:

1) Morate lajkat naše partnere, universe https://www.facebook.com/universehr?fref=ts

2)Morate lajkat naše partnere Game liga https://www.facebook.com/gameliga.eu?fref=ts

3)Skomentirajte pod fotografiju "učinio"

4) Sherajte fotografiju!

Naši admini i admini universa,game lige provjeravaju dali ste ispunili sve korake.

Izvlacenje je 27.02.2014 u 20:00 h. SRETNO SVIMA!

P.S. Do ljeta nema vise ovakvih giveaway osim orgova i ponekih steam igara


Nešto o slušalicama:
Bez obzira na kojoj se platformi igrali, ulaz za slušalice uvijek je isti, zar ne? Iz Geniusa nam stižu zanimljive i kvalitetne slušalice s mikrofonom, model Genius Mordax HS-G600.
Kao što ste već i iz uvoda mogli zaključiti, ove su slušalice s mikrofonom namijenjene najzahtjevnijim igračima, kompatibilne sa svim vodećim platformama. Slušalice Mordax HS-G600 mogu se bez problema koristiti na PC-u, Macu, Play Stationu 3 i Xboxu 360, što ih čini idealnim proizvodom za profesionalne igrače koji igraju i na igraćim konzolama i na osobnim računalima.
Zvučna artiljerija ugrađena u ove vrhunske igračke slušalice je impresivna: 40-milimetarski zvučnički driver od neodimija te integrirano pojačalo za kristalno čiste visoke tonove i moćan i jak bas.
Pored toga što osiguravaju vrhunski zvuk, slušalice Mordax HS-G600 nude i glasovnu komunikaciju sa suigračima ili protivnicima, također na svim podržanim platformama. Sa slušalicama dolazi višesmjerni mikrofon koji se može podešavati, a po potrebi i odvojiti ukoliko igrate igre u kojima nije potrebna glasovna komunikacija.
Glasnoća se podešava pomoću ergonomski smještenog kotačića, a pozicija slušalica je podesiva, isto kao i pozicija mirkofona.
Mordax HS-G600 je dostupan u opremljenijim dućanima opreme za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 389 kuna.

Sretno

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9