HCL.HR

Gašenje računara

  • 1 Odgovora
  • 1476 Hitova
Gašenje računara
« : 06. Ožujak, 2013., 18:31 »
Pozz susreo sam se sa problemom koji mi se do sada nije dešavao instaliro sam sebi juče MEDAL OF HONOR 2010 igrao sam sve do maloprije dok mi se nije desilo da mi se je računar sam ugasio fraps mi je očitavao 45-50 slika  u sekundi nadam se da me razumijete na šta mislim imam 2 gige rama ddr2 800 mhz imam procesor dual-core cpu5300, 2,60 mhz i grafičku ati radeon hd 4550, stvarno mi nije nimalo jednostavno raspitivao sam se preko facebooka sa prijateljima dok su me neki čak ubijednili da se grafička može zapaliti koliko tu istine ima to bi vas volio pitati da li je moguće da nije do struje znači pc se sam ugasio ,isključio sam sam iz struje i ponovo upalio bez problema šta je po vama ovdje problem i kakvo je vaše mišljenje da li je do grafičke ili pak nije kakva je njezino reagovanje ako nepodržava neku igru da li je može uopće pokrenuti da tu misteriju konačno prevaziđem da li se može grafička zapaliti ili ne šta je po vama najprije zašto mi se je pc ugasio sam vaša pomoć bi mi dobro došla hvala unaprijed.

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Gašenje računara
« Odgovori #1 : 06. Ožujak, 2013., 18:44 »
Prije svega, ajde molim te u budućim postovima piši rečenice normalne sa točkama i zarezima, da te lakše razumijemo. Ovo je baš teško za čitat bilo.

Druga stvar - nemoj se bojat da će ti se išta zapaliti. Može ti se nešto pregrijati, ali zapaliti jako jako teško.

Jesi probao ponovno upaliti igru? Koliko dugo si prvi out igrao?

Jer ovo zvuči kao da ti se pregrijao procesor ili grafička pa ti se komp ugasio kako se ne bi što oštetilo (zato kažem da se ne bojiš da će se nešto zapaliti - uvijek će se PC sam ugasiti kad osjeti da je prevruć za normalan rad).

Probaj skinuti neki softver s kojim ćeš moći očitati temperature procesora i grafičke. Ne znam kakvi programi su aktualni sada za to, ali probaj potražiti CPU-Z (za procesor) i MSI Afterburne (za grafičku). Pa javi kakve su ti temperature.

Ako su previsoke, moguće da ti je otišao neki od ventilatora, ili bi trebao samo malo očistiti unutrašnjost kompa od prašine i zamjeniti pastu na procesoru i/ili grafičkoj.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9