avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: anomaly - 16. Ožujak, 2016., 06:29Edit: Tek sam sada video da je ovaj video već postavljan ali šta da se radi.A inače se pročitaju svi postovi prije nego li se uključi u temu. Ovako i sam vidiš da nema smisla raditi to što radiš.
Edit: Tek sam sada video da je ovaj video već postavljan ali šta da se radi.
Kao što sam vjerujem već pisao čudna stvar kod tog digitalfoundry testa je što je i skylake u najtežoj situaciji cca 15-20% jači od haswella (devils canyona), a toliko ne može jači ni u teoriji. Clockovi su im isti, a IPC razlika je u best case scenariju (prema intelu) 10%. Recenzije pokazuju i manje. Znači niti u sintetičkom benchmarku ne može biti tolika razlika, a kamoli u nekakvoj igri. Sad je pitanje dali je problem u globalfoundry (eurogamer) ili u ingame benchmarku. U gameplayu nema takvih razlika između tih procesora. Ta čudnovatost DF testa se spominje i ovdje samo na primjeru i7-ica i ostalim igrama testiranim od njih.Evo ima ovdje review, te usporedba baš u gta V te su rezultati logični za razliku od tih. Možda bi ovi u DF trebali reinstall OS-a za neke sisteme napravit ili su dobili neku pinku da promoviraju skylake
To sam i ja zamjetio kod DF, ima još jedna stvar, samo kod njih postoje velike razlike u framerateu između rama od 1600 i 2300mhz, svi drugi koji su testirali ne zamjecuju razliku, neki forumasi na Bug forumu su testirali i nema razlike.
Narucene danss komponente,uskoro se bacim na testiranja :P Jedino sto me zeznulo sto nije bilo ud3p nego sam uzeo onu sa 4+1 regulacijom.Dobio sam jako jako veliki popust pa sam platio sam 1500kn umjesto 3700 isplatilo se cekat,sad roknut neki kuler :P i grafulju neku jeftinu dok nedodje pascal
Citat: PlaYBoY - 23. Ožujak, 2016., 11:24Narucene danss komponente,uskoro se bacim na testiranja :P Jedino sto me zeznulo sto nije bilo ud3p nego sam uzeo onu sa 4+1 regulacijom.Dobio sam jako jako veliki popust pa sam platio sam 1500kn umjesto 3700 isplatilo se cekat,sad roknut neki kuler :P i grafulju neku jeftinu dok nedodje pascalJavi kad stigne, stavi si gore LC CC 120 i kloknes ga na 4.3GHz i miran si. Sad sve zavisi koje su ti ostale komponente, mozes si kupiti SSD od 240GB ako nemas
Samo se nadam di si uzeo onaj WD blue sa 7200rpm, a ne onaj spori od 5400rpm, za kuciste ok ak ti se taj R1 vise sviđao, inace je z3 bolji zato jer R1 ima prilicno restriktivan airflow od naprijed...