HCL.HR

MONITOR PROBLEM

  • 2 Odgovora
  • 1819 Hitova
MONITOR PROBLEM
« : 21. Veljača, 2018., 15:50 »
Pozdrav ljudi,Monitor mi crkava točnije otišla je matična/procesor na monitoru,on i dalje radi al zuji pri praljenju i jedva se pali,kada se zagrije ne zuji,prozuji na mjenjanje rezolucije ili kada se prebacuje sa slike na sliku,vjerovatno će brzo skroz riknut,mene samo zanima da li to šteti grafičkoj pošto mi je nova grafička a dobra je,inače monitor je VGA priključen na dodatni kabal hdmi/vga u jednom,molim vas tko zna išta u vezi toga pošto sam malo zabrinut i pribojavam se da mi nebi grafa riknula od toga problema,i ako osobno smatram da nebi trebalo bit nikakvih problema što se grafe tiče ali nisam siguran. :geek:

*

andrash

  • ******
  • 5939
Odg: MONITOR PROBLEM
« Odgovori #1 : 21. Veljača, 2018., 17:55 »
Neće ti radi njega krepat grafička.
Nego ako pišti možda je kondenzator, a to se može promjeniti (naravno ne laik, nego tipovi proput tv servisera i sl.), dakle možda se može popraviti. Ako ne, uvijek možeš kupiti novi

Baš je meni, točnije sestri nedavno krepao monitor. Upali se, baci logo (slika izgleda normalno), pri tome pišti par sekundi pa se ugasi. Ponadao sam se da je kondić, seviser rekao da su elektroliti Ok (nešto tipa na 99% snage što je kao dobro), dakle da je otišlo nešto na matičnoj i da se ne isplati popraviti.
« Zadnja izmjena: 21. Veljača, 2018., 17:59 andrash »

Odg: MONITOR PROBLEM
« Odgovori #2 : 21. Veljača, 2018., 19:42 »
Ma nosio sam kod majstora,ustanovio je da je matični procesor,mjenjao je kondezatore koji su nabubrili ali ipak je veći problem što se ne isplati popravljat jer je jako skupo,pa sam ga uzeo priključio i nek radi dokle radio kad skroz crkne kupit ću novi,samo me zanimalo to u vezi grafičke hvala puno na odgovoru.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9