Evo za pocetak:

Neka objašnjenja:
Matična ploca podržava SLI, namjerno sam ju stavio jer ona nižeg ranga koja ne podrzava je 5 € jeftinija tako da ono, jebeš 5 €. Taj SLI ti je dostupan na njoj ako budes htio eksperimentirati u budućnosti, a vidim imaš želje hehe
I5 6600K dobivaš sa običnim hladnjakom koji drzi OC do cca 4.0 GHz za rezultate od 5.0 GHz idi na vodeno hlađenje, imaš lufta u cijeni 200€ i imaš odličnih vodenih hlađeja za tu cijenu. i5 6600K na 5.0 GHz ždere igre za doručak.
Gigabyte GTX 980 Ti G1 GAMING, vrlo brza kartica, brža od STRIX-a, MSI, EVGA SuperClocked, itd... Ugl. jedina brža je EVGA Kingpin, i možda ona nova ZOTAC-ova zvjerčica, ali teško su dobavljive, ako ih uspiješ naći, nadodaj tih 200€ više za Kingpin i haj life!
SSD disk, ako želiš brži, primjerice intelov koji ima preko 700 MB/s pisanje i čitanje onda taj ubodeš ali bit će duplo skuplji. Isto tako ako želiš veći prostor na SSD-u, ugl imas 200 € još fore za to.
HDD je Caviar Green 2 TB, tih je, i trajan jer radi na manjim okretajima, a performansama je identičan onim klasičnim što rade na 7200 okr, ali znatno znatno duzeg vijeka trajanja od njih.
Napajanje Corsair od 850W može držati i SLI + OC procesora, + SSD i obični HDD.
Uglavnom, evo linkovi na komponente:
Gigabyte GA-Z170XP-SLIIntel Core i5 6600KHyperX 2400 MHz 16GB (2x8GB) DDR4 dual channelGigabyte GTX 980 Ti G1 GAMING 6 GBHyperX FURY SSD 240 GB 500/500Western Digital 2 TB GreenThermaltake Urban T81Corsair HX850, 850W, modularE sad, monitor imaš, glede miša, tastature, slušalica, to je stvar individualnog izbora. Recimo moj izbor:
tastatura Razer Death Stalker, jednostavno meni perfektno leže te plitke tipke i kratki hod
Razer Death Stalkermiš Razer Mamba, nije uopće loš izbor za fps-ove, ali služi i za mmo, mislim da je ta varijanta na žicu, ali ima i bežični
Razer MambaSlušalice, ajme tu od 5€ do 500€ imaš, ako želiš nešto bolje onda primjerice:
ASUS Strix 7.1E sad, dali je istina ili ne, ne znam, ali likovi koji igraju CS:GO kažu da totalno imaš osjećaj i čuješ kad ti netko hoda iza leđa i da taj surround zaista finkcionira!
Nisam probao, ali zaista i ja razmišljam da si kupim takve jedne :)