Andrash,
Upravo zvao trgovinu u Njemačkoj, uz kupnju procesora dobije se odvojeno pakiranje od ventilatora i to koliko sam shvatio ovo:
Pa onda
NISAM ZVAO JUCER NEGO PRIJE VISE OD MJESEC DANA TEK KAD SU IZASLI.
Ljudi riječ upravo koriste kad su nešto maliprije napravili, a ne prije mjesec dana. Iznimke su kada netko ima neuroloških problema ili laže.
Ali OK, možda si uspio naći trgovinu koja "daje" stock cooler (a zapravo ga prodaje što ćeš vidjeti dolje), pa ajmo malo proanalizirati tu situaciju:
Taj cooler će se prodavati zasebno (ne nalazim info da je uopće izašao, osim najave 17.8.) i naplaćivati će se 40$
Normalna cijena u njemačkoj:

I tvoj link

Jake mi usluge. Oš da to ja dam "gratis" cooler (i bolji) za 35 odnosno 60 eura

Jel ti znaš kakav se cooler može kupiti za 35 eura? A koliko za 60 eura koliko je zapravo skuplji naspram ostalih njemačkih trgovina?
Tvoja čitava premisa je
Napomena:
Procesor je BOX sto znaci da dolazi sa standardnim hladnjakom.
Što nije istina, box ne znači da dolazi s coolerom, te kao što sam ti rekao onaj se dodatno plaća. Zapravo je čitava ova rasprava bez veze jer pričati o clockanju vrućeg procesora na stock cooleru (i da davaju taj poboljšani, ipak se radi o apsolutno neisplativom top down 80mm vent cooleru) je deplasirano, pogotovo kad čovjek ima budžet od 2 soma eura te mu stane kakav hoće. Toliko o coolerima.
Druga stvar zbog koje je izbio metež su tvoje tvrdnje koje nisi uspio dokazati.
i7 6700K koji radi na 4.0 GHz i melje taj tvoj i7 u svim pozama po pitanju igara...
Kao i ostale tvrdnje što stavljaš drugima u usta također nisi dokazao
To što ti ne uviđaš da je
ovo sa 2 jezgre i 4 threada više na boljoj i dugotrajnijoj platformi bolji prijedlog za sličnu cijenu, te što bolje prijedloge shvaćaš kao osobni napad na sebe nije moj problem
Također postovi ti imaju elemente - spama, dezinformacija, neproporcionalnog vrijeđanja, kao i laganja. Smiri ponašanje jer možda budeš sankconiran (što neće biti do mene)