HCL.HR

Specifični Problem s Volanom

  • 2 Odgovora
  • 938 Hitova
Specifični Problem s Volanom
« : 21. Travanj, 2015., 22:30 »
Pozdrav,
Imam poblem koji se nadam da neko od vas može rješiti.
Imam "Thrustmasterom RGT force-feedback clutch edition" volan. KOristim ga na PC-u. Sve je radilo super do prije par dana. Usred igre force-feedback(u daljnjem tekstu: FFB) je prestao raditi. Znao bi se par puta upaliti nakratko i opet ugasiti. Tako par dana nije radio i onda je sam od sebe proradio. Naravno nije dugo trajo. odmah drugi dan se ponovila ista priča. Opet se počinje pomalo gasiti te nestaje skroz. Volan i dalje radi normalno bez FFB-a. FFB ima posebno napajanje pa sam pomislio da nije možda adapter krepao. Nije.

Sve do danas kad sam primjetio jednu za mene jako čudnu stvar. Ako u vožnji naglo trzem volan u lijevo tako da udari u lijevu krajnju točku, FFB se upali i radi normalno nekoliko minuta. jednostavno proradi i radi najnormalnije. Ako ponovo tako trznem u lijevo dok FFB radi pretat će radit. Pokušao sam više puta. Svaki put uspješno palim/gasim FFB. Problem je u tome što je jako nespretno svakih par minuta udarat s volanom samo da palim FFB .
Znali itko u čemu je problem? Dali je moguće to popraviti sam? servisirati za razumnu cijenu? Kakve veze ima nagli trzaj volana s FFB?

Odg: Specifični Problem s Volanom
« Odgovori #1 : 22. Travanj, 2015., 07:32 »
Obrati se na crosim racing, tamo ces vjerujem imati vise koristi odnosno pomoci u rjesavanju svog problema. Jamstvo isteklo?

Odg: Specifični Problem s Volanom
« Odgovori #2 : 22. Travanj, 2015., 14:10 »
Hvala probat ću.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9