HCL.HR

P: Xbox One 500GB + igre /ne prodajem više - za deletanje - javio moderatoru/

  • 0 Odgovora
  • 4724 Hitova
*

TheLongDark

  • n00b
  • 2
Pozdrav, pošto više ne igram uopće moderne igre i ne zanimaju me, stavljam Xbox One na prodaju.

Xbox One 500GB (2015 model), kupljen u Saturnu netom prije godinu dana. Tek nešto više od 1 god. Ne samo da je u odličnom stanju, već ima korištenost jedva nekih 100-120 sati. Jako rijetko sam ga igrao i bacio novce zapravo za premalo korištenu stvar. Uz njega dolazi sve što je i došlo uz originalno pakiranje u originalnoj ambalaži. Plus sve igre na screenshotovima. Plus igra na dodatnom računu (shareana): Quantum Break i Alan Wake. Dolazi i XBL Gold pretplata i EA Access pretplata sa hrpom igara (Starwars: Battlefront, Battlefield 4 i ostale iz EA Access Vaulta), obje pretplate traju do kraja 4. mjeseca. Konzola je registrirana na Irsku. Trebate samo dodati svoju karticu preko paypala na Irsku sa identičnim podatcima da možete redeemati Xbox Gold igre za Xbox 360. No, sa HCL-a ste pa sve znate. Dakle, dajem i svoj korisnički račun, sa igrama poput Overwatcha, PES 2017 i ostalim digitalno kupljenim.

Šaljem Overseasom da se uvjerite da radi konzola. Poštarinu plaćate vi. Konačna cijena da se ne natežemo, 1500 kn. Originalna cijena plus sve uložene pretplate i igre prelazi 3k kn. Tako da dajem upola cijene nešto jedva korišteno. Kontakt na 091/987-2886 (može i preko privatnih poruka). Nalazim se u Zagrebu, tj. okolica, pa moguća i primopredaja. Zamjene ili prodaja u dijelovima ne dolazi u obzir. Ne namjeravam ponovno kupovati konzolu!

Evo, nisam mogao staviti u privitak slike, nema opcije, pa sam napravio sharean album:
https://goo.gl/photos/m2iTjM1x71zcEES29

Edit: Dodajem u cijenu Roccat Renga gaming slušalice. Recenzirane su na HCL-u od Igora i odlične su za gaming. No ne spuštam cijenu.

Pozdrav!
« Zadnja izmjena: 03. Ožujak, 2017., 15:16 Waffen-SS »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9