HCL.HR

P:PS2 SCPH-3004 R sa opremom i igrama

  • 0 Odgovora
  • 1869 Hitova
*

Shimmy

  • ***
  • 894
  • konjsko drvo
P:PS2 SCPH-3004 R sa opremom i igrama
« : 24. Rujan, 2009., 23:44 »

Prodaje se dakle PS2, prvi model, onaj debeli, original japanac. Konzola radi savršeno, sve čita, osim jedne jeidne stvari - ne radi vibracija. Ne, nije do joypada, nego je vjerojatno krepao osigurač zadužen za to (zna se događati na PS2), i ne radi. Inaće ostalo sve super.

Sa konzolom se dobije i 1 original SONY-ev dual shock 2, i 1 neoriginal joypad - Hama, sa turbo, slow i sličnim funkcijama kao i original SONY MC za PS2, svi kablovi, te igre:
-Just Cause
-Dead to rights
-Star Wars Episode 3
-King Arthur

Konzola nema čip.
Sve ovo zajedno cijenim na 550kn, a hardver bez igara na 350kn.
Moguća prodaja igara zasebno, cijena po dogovoru, popust na količinu i to

Također moguća i prodaja memory carda za ps1, nije sonyev, atmoci je mislim - 30kn

Te ono drugo - može i prodaja SCPH-50004 modela, ali za jedno 50-100kn više, jer je noviji (iako oba rade jednako dobro, i više vjerujem japancu, te 30k modelu iz iskustva, ovo je kinez) i radi vibra.

Ali ne prodajem oba playstationa, jer jedan sma ja imao, i igrom slučaja dobio sada drugi, pa mi je jedan viška, ali jedan svejedno želim ostaviti.

Ma zapravo, ako nekto ima još neku kombinaciju koju nisma spomenuo, neka pita, pa ako meni odgovara, dogovorit ćemo se, ljudi smo no sveukupno je na prodaju jedna konzola od dvije, koja, meni svejedno, 1 original sony dual shock 2 crni (onaj prvi model, najkvalitetniji, tko je igrao, zna na što mislim - plastika je na novjima znatno lošija, od kad je izašao onaj PS Two), 1 Atomic MC za PS1, navedene igre.

A to je vlajda to. Javite se ako imate pitanja! :piva:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9