Dosao tako sto ukucam naziv igre recenzija, i nekako ste preko stele namjestili da google uvijek vas prve izbaci.
Inace stranica je odlicna, vijesti, youtube komentari,..., recenzije lijepo upakovane, ali previse se pretjeruje, a cesto i prepisuje od ostalih.
Mnogo igara sam nasao sa katastrofalno visokim ocjenama, a igre realno to i ne zasluzuju.
Evo primjer, ovih dana sam igrao prvi put Call of Duty Ghost i 10 puta je bolji od Black Ops dvojke, a kod vas recenzije pocinje da su ta 2 naslova trebala zamijeniti datum izlaska.
To samo lud covjek moze reci, ili onaj koji prepisuje sa metacriticsa.
Dalje, Metro dobiva 90, a igra ima hronicni problem sa osvijetljenjem, a znamo koliko je to bitno u mracnim igrama, naprosto je Metro neigriv u takvim uslovima, da ne pricamo o plasticnim zivotinjama koje nikako ne reaguju na udare metka, nego nakon ispaljenih 20 komada jednostavno se prestanu kretati.
F.E.A.R 3 je kod vas dobio cak 83, a graficki i tehnicki je bolje izgledao kec koji izasao 6 godina prije.
Igra prepuna bugova sa katastrofalnim AI, te grafickim karakteristikama 7 godina prije, 83 hehehe.
Zadnji primjer je Dying Light, ta igra ne moze vise od 80, pa ni u snovima u kojima pisac ocito zivi.
Jos je tu propusta koliko hoces, no ne da mi se pisati, kod vas igra ili potpuno krahira, ili dobije i previse, e ne moze to tako.