hm, ovako:
Svoju šifru znam i šifra koju mi prepozna browser je zapravo ispravna šifra, ali problem koji sam spominjao da mi sustav kaže kako su podaci netočni je vrlo vjerojatno vezan uz to što postoji neka zbrka jer sam ja na forumu (i dok ovo pišem sada) logiran na način da ga mogu koristit (forum), ali u gornjem headeru stoje opcije "prijavi se" i "registracija". Zbog toga ne vidim izbornik do svog profila, ali sve radi normalno.
Taj problem s kvazi netočom prijavom mi se 2 puta desio dosada samo, znači ne uvijek.
Na portalu sam POTPUNO odjavljen čim browser ugasim maltene. Ne desi mi se uvijek da mi se odmah nakon prvog gašenja browsera desi problem, nego tek nakon nekih cca 15min do 1h (kao jučer npr.).
Još jedna stvar, nakon nekog vremena me potpuno odjavi i s foruma. Dakle, ne ostane mi ovako kako sam sada opisao.
Što se tiče tog prijavljivanja prije, mislim da jesam dok su bili radovi jer mi je koliko se sjećam nudilo opciju logina na forumu ali se ništa ne be desilo. Kada je novi dizajn tek startao, tada sam login izvršio tako što sam moraš tražit svoj profil preko postova na forumu i onda sam nekako uspio nabasat na isponjavanje login forme.