HCL.HR

Uvrede na hclu

  • 2 Odgovora
  • 44278 Hitova
Uvrede na hclu
« : 04. Veljača, 2017., 13:48 »
Htio bi predložiti instantni ban za vrijedanje jer  nije normalno    koliko se ovdje ljudi vrijedaju a da ne govorim da sam i ja osobno vise puta bio vrijedan .

Odg: Uvrede na hclu
« Odgovori #1 : 06. Veljača, 2017., 10:21 »
Tak je !!! Sve uvrede (osim prema srbima i pederima koji su ionako zaštićeni kao licki medvjedi) treba sankcionirati novcanim kaznama a u težim slucajevima uvesti obavezu da godinu dana jedan sat dnevno provedu u Lajaonici. Tako će im prisjesti gluposti za citav život.

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Uvrede na hclu
« Odgovori #2 : 06. Veljača, 2017., 10:50 »
Oko pravila ponašanja ne mislimo išta mijenjati. Jedino što bih molio da na pojedina vrijeđanja (pogotovo preko PM-a) osobno obavijestite administratore ili moderatore.

Doduše, neka vrijeđanja nemojte automatski shvaćati kao nešto što odbijamo sankcionirati. Tipa "glup ti je komentar", nije za zabranu pristupa portalu... Ako je elaborirano onda nije ni za opomenu. Zabranjeno je psovanje, upućivanje prijetnji, promicanje mržnje i sl., to su neke ozbilnije stvari u usporedbi s tim da te netko nazove trollom.

Konkretno za tebe Nikola, ako imaš kakvu primjedbu možeš ju navesti privatno, jer prema onome što sam vidio, nije bilo izrazitog, osobnog vrijeđanja prema tebi. Možda nam je nešto promaklo pa nismo vidjeli (ponavljam - ako je preko privatnih poruka).

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9