HCL.HR

Xeptic Roleplay GTA [SA:MP] - Pravimo BUDUĆNOST SAMP svijeta!

  • 2 Odgovora
  • 3779 Hitova

Pozdrav,  ja sam Luka Sember vlasnik Xeptic zajednice.
Želio bih vam predstaviti novog vlasnika Xeptic zajednice te ujedino novi projekat koji radimo i planiramo već duže vrijeme!

Novi vlasnik je Joey_ ili kako ga mnogi znaju po starijem imenu Paradox te je on ujedno i skripter zajednice.
Na samom modu se već radi neka 2 mjeseca u tajnosti (time možemo opravdati zašto su bili slabiji updateovi kroz taj period), a o ovome projektu se pripremalo 4 mjeseca (mislim na marketing team, dizajnere, video team, itd.) te slobodno mogu reći da smo spremni da sve javno krene!

O MODU

Mode je rađen od nule te je planiran tako da sve stvari na njemu budu rađene sa svim novim funkcijama koje nam je donio SA:MP, a malo tko ih je sve iskoristio.

Sve sustave koje smo mogli, smo napravili dinamičnima što znači da nema restartanja server ili sličnih stvari ako želimo dodati npr. novu kuću, novu firmu, novi COS ili nešto slično.

Sam mod je rađen da vam što zabavnije bude igrati, zarađivat novce i skupljati respekt bodove. Znamo da na većini servera su svi poslovi monotoni i ostale stvari nisu previše zanimljive i onda je jedino zabavno igrati ako si nađete neku ekipu i igrate, ali mi smo napravili da i ako ste novi igrač na serveru ili općenito u SA:MP-u da će vam biti jako zabavno istraživati nove stvari koje smo vam pripremili dok ne nađete neku dobru ekipu s kojom ćete imati još više zabave.

Ima nekih novih poslova, a ovi stariji poslovi su preuređeni tako da budu još zabavniji i da se razlikuju od istih poslova na drugim serverima.

Svi sustavi na modu su rađeni od našeg skriptera Joeya te niti jedna stvar nije uzeta iz neke druge skripte ili nešto slično. Tako da sve što vidite na serveru je napravljeno od strane Xeptic zajednice.

Neću vam više ništa govoriti o modu jer ćemo vam ga prezentirati putem YouTubea, prvi klip je vezan za Car Ownership (COS) te ga možete pogledati na našoj YouTube stranici.

KARAKTERISTIKE MODA

Prvo ćemo početi od procesora komandi, a to je YCMD (dio YSI paketa). On je trenutno najbrži procesor komandi, a najbolje se iskazuje kad ima što više komandi. Najviše komandi imaju roleplay modovi (takav je i naš) koji mogu dosegnut broj komandi čak i do 200, 300 komandi. Da bi vam ponudili najbolji ugođaj na serveru i da bi vrlo jednostavno mogli igrati na našem serveru, možda čak i prođemo taj neki prosječan broj komandi.

Dalje je dobro spomenut koji string splitter koristimo, a to je sscanf. On se većinom koristi u komandama kada treba dobiti parametre koje je igrač upisao (za to i većina balkanskih skriptera koristi sscanf), ali on se može koristiti i u puno drugih situacija.

Sustav spremanja/učitavanja podataka (kao igračevi podaci, podaci o kupljenim vozilima, podaci o kućama, itd.) je mySQL. To je vrlo napredan sustav spremanja/učitavanja podataka koji koriste i poznate web stranice (npr. Facebook). On nam omogućuje vrlo dobro upravljanje bilo kakvim podacima, neovisno o tome da li su igrači za kod kojih hoćemo promjeniti neki podatak, online ili offline.

Mod također koristi i streamer plugin koji nam omogućuje da imamo puno više objekata na serveru od standardnog SA:MP limita.

KADA ĆE BIT GLOBAL RESTART?

Ne znamo točan datum, ali planirano je negdje u 11 ili 12 mjesecu.
Pitati nas nemojte kada će novi mod ili slične stvari jer ne znamo! Čim odlučimo kada će biti otvaranje biti ćete obaviješteni te se nemojte brinuti oko takvih stvari. :)




Odg: Xeptic Roleplay GTA [SA:MP] - Pravimo BUDUĆNOST SAMP svijeta!
« Odgovori #1 : 08. Rujan, 2013., 12:58 »
Refresh teme.

Odg: Xeptic Roleplay GTA [SA:MP] - Pravimo BUDUĆNOST SAMP svijeta!
« Odgovori #2 : 19. Siječanj, 2014., 13:17 »
*OPET AKTIVIRANO* Pišite nam ideje (trenutno za poslove) i osvojite X2 pločicu (ako vaša ideja bude prihvaćena) sa kojom ulazite u X2 Global Projekt STAFF te potajno testiramo/radimo novi Xeptic Roleplay X2 MODE!

Više o tome na -> http://www.xeptic-roleplay.com/samp/index.php?topic=4615

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9