avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
to je toliko poznato da je bilo na red carpetu, jebemvamater.
ne gledam ni jedno ni drugo. http://www.youtube.com/watch?v=6jnQr3OuOC8lol
O gospe moja.
Retaju nevracaj se iz Španjolske bez suvenira.
Ljubavi nevracaj se iz Španjolske bez suvenira.
Citat: Ixy - 19. Kolovoz, 2008., 14:36O gospe moja. obuci mi bilooo.nema više druga moog ma looool +Citat: Pičkica - 22. Kolovoz, 2008., 13:29Retaju nevracaj se iz Španjolske bez suvenira.
Tip: Dajte mi USB?Kolega: USB šta? Memory stick?T: Pa uesbe, kako šta???!!!-------------------------Stari: Dobar dan. Imate li amortizere za Omegu?Kolega: (okrene se i pogleda na praznu policu) Nemamo, prodali smo.S: Ti se zajebavaš. Niste ni imali.K: Ne, prodajemo računalnu opremu.S: (zbunjeno) aha... A za Corsu '91.?----------------Baba: Imate li boje za kosu?Kolega: [zbunj] Nemamo...B: Onda je malo niže....------------------------------------Komad: Imate one kape za dimnjak?Ja : [zbunj] ne....K: Ma znate, one okrugle....J: [zbunj] ne....--------------------Ja: Želite li običan ili R-1 račun?Tip: Da.J: Što? Običan ili R-1?T: Ahaaaa... ma ne.J: [zbunj]T: Ma ne znam ti ja to...---------------------Tip: Izdvojio sam tu 4 modela Toshibe, pa me zanima dolazi li "taj-i-taj"model s Windowsima na HR jeziku?Ja: Ne gospodine, niti jedan model Toshibe ne dolazi sa Windowsima na HRjeziku.T: Aha, a jel Toshiba "ta-i-ta" dolazi s Windowsima na HR?J: Ne gospodine, niti jedna Toshiba nema Windowse na HR jeziku.T: A možda ovaj model Toshibe?J: Ne.T: A ova Toshiba?J: Ne.T: E jebiga.----------------------Ženska: Imate li prazne DVD-je, trebam 10 komada?Ja: Imamo.Ž: A zašto mi niste rekli kad sam kupovala "leptop" da mi trebaju DVD-i zaprženje?J: Pa podrazumijeva se da trebate prazan DVD medij da biste nešto snimilina njega.Ž: Ne, ne podrazumijeva se! "Leptop" ima DVD pržilicu i rekli ste da ću uz"leptop" dobiti sve što mi treba za korištenje. "Devede cedeje" nisamdobila nego sam se morala vraćati po njih!J: [zbunj]----------------------Tip: Trebam 5 komada ovih tinti.Ja: Nažalost, ne držimo takve tinte.T: Ma kako ne?! Pa sad sam zvao i rekli ste mi da ima.J: Nemoguće, jer samo sam ja ovdje i sjećao bih se da ste zvali.T: Ma je*em ti sve, tog ima samo u Hrvatskoj, odi u Njemačku da vidiš štaje usluga, to je za otkaz odmah! [vadi mobitel, zove nekoga i onda krecemonolog] Jesi mi ti reko da idem u firmu XXX? Sad sam tu i kažu mi danemaju to. A YYY??? Aaaaaaa! A gdje to dođe? Ahaaa... [i ode iz trgovinebez pozdrava]----------------------Tip: Može li se kod vas plaćati na rate?Ja: Ovisi koju karticu imate?T: Zagrebačke banke.J: Da, ali koju karticu. Mastercard, Visa?...T: Pa Zagrebačke banke, svugdje kažem Zagrebačke banke i svi znaju, samo tine znaš.-----------------------Tip: Imate li USB hub, ali sa barem 16 ili 20 priključaka.Ja: Ne, imam samo sa 4, a mogu Vam naručiti i sa 7 priključaka.T: Da, to svi imaju, to mi ništa ne koristi. Uzet ću 1 komad!J: Ovaj sa 4 ili sa 7 priključaka?T: Pa sa 4, šta će mi ih 7?!------------------------Komad: Dobar dan. Imate li torbe za laptope?Ja: Imamo, za kakav Vam treba?K: Ma znate, moj muž ima 18 i pol inčnog, pa nigdje ne može naći torbu zanjega, pa bih mu kupila za rođendan.J: [zamalo umro od smijeha]-------------------------Moron: Ja bi kupio laptop?Kolega: Jeste li vec našli neki određeni model?M: Ma ne, rekli su mi da vi imate, pa sam došao kod vas.K: U redu, a za koju namjenu?M: Ma... ma znate, za ništa... Nije da mi treba, ali kod nas u građevini jeto tako, drugi imaju, pa moram i ja.--------------------------Ženska: Trebam miša?Ja: Evo, tu su izloženi u vitrini.Ž: Treba mi za laptop.J: Svi ovdje izloženi će odgovarati.Ž: A ne znam... Koji da uzmem?J: A kakav želite? Sa žicom? Bežični?...Ž: Ma ne znam, recite mi vi.J: Koji god vam se sviđa, svi su OK.Ž: Joooj... ma ja vam to ne znam... bojim se.--------------------------[tip kupi cestovnu navigaciju i zove za 2 sata]Tip: Ovo ne radi. Ne lovi satelite.Ja: Ako ste tek upalili uređaj, treba mu nekoliko minuta da locirasatelite, to je normalno.T: Ne, ne, upaljen je vec sat vrimena, ništa ne lovi. Stalno piše da nemože u'vatit satelit.J: Jeste li u području pokrivenosti GPS signalom?T: Ma kako ne?! Pa na Velesajmu sam!J: [sjetim se da je Auto show u tijeku] Jeste li možda u zatvorenomprostoru?T: Pa da.J: Onda je normalno da ne radi. Trebate imati optičku vidljivost prema nebuda bi GPS radio, ne radi u zatvorenom.T: Ma to je smeće, pa ja sam mislio da će me navigat tu po velesajmu, znatenisam odavde.J: Niti jedan GPS ne radi u zatvorenom prostoru...T: Ma to je sranje...----------------------------Žena: Jeste li dobili onaj novi XY telefon?Ja: Jesmo.Ž: A ima li to GPS?J: Ima, dobijete i cestovnu kartu HR s njim.Ž: Ma znate imam sina na brodu, plovi na oceanu, pa bi mu ja to kupila dazna gdje je...J: [zbunj]-----------------------------Moron: A šta ti je ova tu mala cijena??Ja: To je cijena bez PDV-a.M: Super! Daj mi onda taj jedan bez PDV-a.J: Ne mogu Vam prodati bez PDV-a, ako nemate obrazac po kojem steoslobođeni PDV-a.M: A jebiga, daj kako daš.------------------------------Tip: Imate li onaj laptop šta je u Peveca na akciji?Ja: Znate li točan model?T: Ne. A koliko vam dođe najjeftiniji?J: Oko 3300 kn.T: Isusa ti, šta ste skupi!------------------------------Žena: [oko 13h ulazi u trgovinu] Jel stiglo moje računalo?Ja: Nažalost nije. Stići će oko 16h kao što sam vam jučer rekao.Ž: Ajooooj, ja misl'a možda stiglo.J: Nažalost, još nije, doći će oko 16h, nazvat ću vas.Ž: A ja došla izdaleka.... Ajoooj šta ću sad.------------------------------Tip: Imate li onaj ultrazvuk šta se spoji na akumulator za tjeranješišmiša?Kolega: Ne. Pogledajte u Chipoteci.T: Ma štakori su mi već 2 puta izgrizli kablove na kombiju, je*ali majku.-----------------------------Kolega: Je li vam neophodan duplex [jedinica za automatski obostrani ispis]na printeru?Tip: Pa je. Ne treba mi printer, samo duplex!