avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Zapi - 09. Prosinac, 2009., 00:18ok, riporto sam ;(Sad si kul..
ok, riporto sam ;(
Mislim ljuti se do mile volje, ali prijatelji su ti onaj tip ljudi zbog kojih je ovaj svijet odvratno mjesto.
daj ostavite djecu da se vesele... lolnapravili su retardirani video, al ono imaju 15 godina
Dobro seedorfe jebemu, shvati, molim te, da ne možeš, ne možeš, ali jebeno ne možeš imati više od 15 godina i staviti onakav video na jutjub. Mislim ljuti se do mile volje, ali prijatelji su ti onaj tip ljudi zbog kojih je ovaj svijet odvratno mjesto.ot;Što je to crno bijelo u hodniku i ne može se okrenuti?Časna sestra s kopljem u leđima.
Citat: n00b - 09. Prosinac, 2009., 00:23Dobro seedorfe jebemu, shvati, molim te, da ne možeš, ne možeš, ali jebeno ne možeš imati više od 15 godina i staviti onakav video na jutjub. Mislim ljuti se do mile volje, ali prijatelji su ti onaj tip ljudi zbog kojih je ovaj svijet odvratno mjesto.ot;Što je to crno bijelo u hodniku i ne može se okrenuti?Časna sestra s kopljem u leđima.Ok, ali nije bila moja ideja postaviti video na youtube..Uglavnom ja nisam ucestvoao...Drugi neka rade sta oce to nije moja stvar..Ovi frendovi zive na selu..tako daa..neznam...nemaju pametnijeg posla..
Citat: seedorf - 09. Prosinac, 2009., 00:36Citat: n00b - 09. Prosinac, 2009., 00:23Dobro seedorfe jebemu, shvati, molim te, da ne možeš, ne možeš, ali jebeno ne možeš imati više od 15 godina i staviti onakav video na jutjub. Mislim ljuti se do mile volje, ali prijatelji su ti onaj tip ljudi zbog kojih je ovaj svijet odvratno mjesto.ot;Što je to crno bijelo u hodniku i ne može se okrenuti?Časna sestra s kopljem u leđima.Ok, ali nije bila moja ideja postaviti video na youtube..Uglavnom ja nisam ucestvoao...Drugi neka rade sta oce to nije moja stvar..Ovi frendovi zive na selu..tako daa..neznam...nemaju pametnijeg posla..meni je jako dosadno, ali ne ubijem životinje. je li sve u redu samnom?
http://dnevnik.hr/showbizz/red-carpet/hrvatski-maneken-platio-da-bi-predstavljao-sloveniju.html \/